satılık chihuahua şivava yavruları

satılık chihuahua şivava yavruları

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Chihuahua yaş 0-3 Aylık Çırpan Mah. Çırpan Mah. köpek fiyatları köpek ilanlari Çırpan Mah. Çırpan Mah. Chihuahua ilanları Çırpan Mah. köpek ilanları
---PET AÇIKLAMASI---

Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 ve 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://plus.google.com/10310772475456 1074673

*YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCKV5t M65NXLGxkR2ade25aA

*BLOGGER:

https://www.blogger.com/blogger.g?blog ID=3918443170833919146#allposts

*FACEBO OK:

https://www.facebook.com/scoobydubidoo scoobypetlife/

*İNSTAGRAM:

https://instagram.com/scoobypetlife/

-*-*-*-*--**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-- *-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-**-*-*-*-*-*- *-*-*-*-*-*--*

chihuahua,şivava,satıl ık chihuahua,satılık şivava,satılık chihuahua yavruları,satılık yavru köpekler şivava,satılık yavru köpek chihuahua,satılık köpek şivava,ev köpeği,küçük köpek,

yavru köpek,ev köpeği,evde bakılcak küçük köpek,şivava köpeği,chihuahua köpeği,köpekler,

Chihuahua boyu 15-23 cm ve kilosu da 1-3 kg arası değişir. Kısa postu ve uzun postu olan iki farklı türe ayrılırlar. Kısa tüylü olan köpekler tüyleri düz, parlak, yumuşak, sıkı ve vücuduna yatay olmalıdır.Uzun tüylü olan köpeklerde tüyler uzun düz veya dalgalı, fakat kesinlikle kıvırcık ve çok yoğun değildir. Uzun tüylü Chihuahualarda alt kürk (astar) olmalıdır. Uzun tüylü olan köpeklerde kuyruk biraz daha uzun ve süslü, gıdık bölgesinde uzun tüylerden oluşan yelesi vardır. Her iki tür farklı renkler veya renk karışımlardan olabilir.Korkusuz, son derece canlı, gururlu, dikkati ve aktiftirler.Sahiplerine karşı çok duygulu ve sürekli kendi sevgisini ifade eden bir köpektir. Doğru bir önderlik olmadan oldukça inatçı bir karaktere sahip olabilir, dikkat edilmesi gereklidir. Eğer sahibi eğitim konusunda meraklı ise; eğitimde büyük köpeklere bile taş çıkartacak kapasiteye sahip olan bir ırktır.Chihuahualar soğuğa pek dayanıklı bir ırk değildir, bu yüzden hava şartları kötü olduğunda üzerine sıcak bir kazak veya kaban giydirebilirsiniz.Çok küçük ırk olduğu için küçük evi olan veya gezdirmek için her zaman vakit bulamayan kişilere bile uygun arkadaş olabilir. Chihuahualar için evlerimiz yeterli hareket ihtiyacı sağlayabilir ve rahatlıkta özel köpek tuvaleti (köpek tepsisi) üzerinde veya balkonda kendi ihtiyaçları gidermeye alışabilirler.Mükemmel bir eşlik köpeğidir; çok az bir yer kapladığından ve fazla kilolu olmadığında her yere giderken size eşlik edebilir. Bütün ev üyelerine karşı yakınlık duygusu içinde olup, aile içinden tek birini lider seçer. Diğer evcil hayvanlarla (kedi, kuş, fare) çok rahatlıkla arkadaşlık kurabilir.Ortalama yaş ömrü 15 yıldır.Chihuahua ırkı köpekler zaman zaman stresli bir yapıya sahip olabilirler. Küçük ırk kompleksi denilen durum söz konusu olabilir.Sahibinin ilgisi tamamen onun üzerindeyse, dış uyarıcılar çok fazla yoksa, uyumlu ve neşeli bir köpek olur. Chihuahua ırkının yavruluktan itibaren diğer yetişkinlere, çocuklara, kedilere ve diğer köpeklere karşı çok iyi sosyalleşmesi gerekir. Bu iyi yapılmazsa onları tehdit olarak görüp bir takım uyumsuzluklara sebep olabilir. Chihuahua ırkının eğitimi sabırla ve doğru davranışı ödüllendirerek olmalıdır. Zeki hayvanlardır ve çabuk kavrarlar. Fakat eğitim sürecinde negatif davranış fazla tutulur ve baskı altına alınmaya çalışılırsa, içine kapanabilir, komutlara isteksiz uyar ya da uymamakta ısrar edebilir. Yavruluk döneminden itibaren doğru bir şekilde eğitilirse sosyal ve keyiflidirler. Seri ve çevik olmalarından dolayı, frizbi ve cirit alanlarında çok başarılıdırlar.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4433992
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • 1,5 yaşında golden çiftleştirmek istiyorum istanbul içi lütfen!!

    Mia dişi köpeğime eş arıyorum kızgınlık döneminde şuanda . İstanbulda olursa ter ...

  • dişi golden 2,5 aylık bursa

    Dişi golden cok tatlı bir hayvan ücretlı sahiplendirme Tel : 05385978275 ...

  • ısparta kızımı çiftleştirmek istiyoruz

    Golden kurt kırması.Kızımızı acil çiftleştirmek istiyoruz. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.