satılık chihuahua şivava yavrular

satılık chihuahua şivava yavrular

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Chihuahua Çırpan Mah. Chihuahua Dişi ve Erkek Çırpan Mah. Chihuahua Sahibinden 1 TL köpek Chihuahua fiyatları Çırpan Mah. Chihuahua ilanları Chihuahua Sahibinden Çırpan Mah.
Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

** * *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

*Geneli kısa tüylü olan Chihuahualar’ın uzun tüylü olanları da bulunmaktadır. Soğuk havaları hiç sevmeyen Chihuahua için en iyi yer ev ortamıdır. Ürkek ve çekingen bir ırk olan Chihuahua eğitime elverişlidir ancak profesyonel bir eğitimde daha iyi sonuç alınır.Başka köpeklerle ve kedilerle hiç bir problem olmadan yaşarlar. Özellikle kendi cinsleri ile iyi geçinirler. Saldırganlığı önlemek için daha küçük bir yavruyken sosyalleştirilmelir. Küçük çocuklar bu cins köpekleri oyuncak sanabilir, ve bu yönde yapacakları hareketler köpeğin ısırmasına yol açabilir. İyi eğitim almadıkları sürece 12 yaşından küçükler ile yalnız bırakılmaları tercih edilmez.

Chihuahua iyi bir eşlik köpeğidir. Cesur, hayat dolu, kibirli ve atılgan bu köpek verdiği sevginin karşılığını ister. Çevik oluşu ayak altında kalmadan seri manevralar yapmasına imkan verir. İnatçıdır ve kıskanacak kadar ailesine bağlanır. Sahiplerinin yüzlerini yalamaktan hoşlanırlar. Sahibi dışında yabancılara şüpheci yaklaşır. Yabancılar varken her adımında sahibini takip eder ve ona yakın olmak ister. Bazıları için eğitimi biraz zor olsa da zeki, öğrenmeye açık ve pozitif pekiştirmeye dayanan kibar bir eğitime iyi yanıt verir. Bu ırk, kızdırılırsa çocukları ısırmayı seçebilir. Sonuçta kaçamayacak kadar küçüktür. Chihuahua savunma için keskin dişlerine güvenmek zorundadır. Kısaca bir çocuk köpeği değildir. Gürültücü bir köpektir ve tuvalet eğitimi biraz sabır isteyebilir. Pek çok köpek sahibi gazete kağıdı eğitimini tercih eder. Chihuahua'nın diğer köpeklere karşı saldırganlığı ve yabancılara karşı şüpheciliği kontrol altında tutulması için daha yavruyken (2-4 ay) çok iyi sosyalleştirilmesi gerekir. Diğer köpeklerden hoşlanmama eğilimi vardır; hatta Chihuahualar kendi ırklarını diğerlerinden ayırabilir. Yine de çok iyi sosyalleştirilmiş bir Chihuahua her ırktan köpekle anlaşabilir.

Meksika'ya ait olsa da görünüşe göre bu ülkeye Çin'den getirilmiştir. Avrupa'ya getirilmesi 19. yüzyılın sonlarındadır.Chihuahua Amerikan kıtasının en eski ve dünyanın en küçük köpek ırkıdır.Chihuahua adını Meksika'nın aynı adlı eyaletinden almıştır.

Soğuk havaları hiç sevmezler ve hemen titremeye başlarlar.Soğuk havalarda kazak giyirilmesi faydalı olur.Apartman hayatı için uygundurlar.

Bu güzel köpekler kucakta taşınabilirler ancak yürütülürlerse dhaha sağlıklı ve zine olurlar.

Kısa düz tüyleri vardır,haftalık bakımlar temiz olmaları için yeterlidir,uzun tüylü olanları her gün yumuşak bir fırça ile fırçalamak gerekir.Kulaklarına ve gözlerin su kaçırılmamasına özen gösterilerek ayda bir kere yıkanabilirler.Kulakları kontrol altında tutulmalı ve tırnakları kısa olmalıdır.

Chihuahua'lar ilgi görmeyi ve göstermeyi severler,oldukça çevik hayvanlardır.İnatçıdırlar ve kıskançlık seviyesinde ailelerine bağlanırlar,yabancılara şüpheci yaklaşırlaretrafta yabancılar varken sahiplerini takip ederler.Öğrenmeye açık zeki hayvanlardır ancak bazılarına eğitim sıkıcı gelebilir. Bu ırk, kızdırılırsa çocukları ısırmayı seçebilir.Gürültücü bir köpektir ve tuvalet eğitimi biraz sabır isteyebilir. Pek çok köpek sahibi gazete kağıdı eğitimini tercih eder.Chihuahua'nın diğer köpeklere saldırganlığının ve yabancılara karşı şüpheciliğinin kontrol altında tutulması için daha yavruyken (2-4 ay) çok iyi sosyalleştirilmesi gerekir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4456615
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • satılık terrier yavruları

    0534 688 3548 veya 0532 174 8757 Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Da ...

  • satılık cane corso yavruları köpekler

    Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsin ...

  • Maltese terrier

    Çocuğumun alerjisi olduğu icin vermek zorunda kalıyoruz :( ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.