Satılık Beton Santrali

Satılık Beton Santrali

Tekirdağ / Çorlu / Cumhuriyet Mah.
Ücretsiz
 
Satılık Beton Santrali Satılık Beton Santrali Satılık Beton Santrali Satılık Beton Santrali Satılık Beton Santrali Satılık Beton Santrali Satılık Beton Santrali Satılık Beton Santrali Satılık Beton Santrali Satılık Beton Santrali
Beton Santrali Üretim ve ihracatı yapan Conmach Makine müşterilerine Beton Santrali, Sabit Beton Santrali, Kompakt Beton Santrali ve Mobil Beton Santrali yedek parçaları ve diğer Hazır Beton Santrali hizmetini Tekirdağ / Çorluda bulunan fabrika binasında hizmet verir.

Sabit Beton SantraliConmach Makine, Hazır Beton Üretimi Ve Uzun Vadeli Inşaat Projeleri Için Sabit Beton Santralleri Üretimi Yapar. Beton Santrallerimizin Üretim Kapasiteleri 60 M³ / H Ila 175 M³ / H. Bunker Kapasitesi 4X30 M³ / H, Mikser Kapasitesi 1500/1000 Ila 6750/4500, Model Değişkenliğine Göre Tek Milli Ve Çift Milli Mikser Tipi Kullanıldı. Çimento Silo Sayısı Bir Ila Dört Adet Arası Olup Beton Santrali Modeline Göre Değişir..

Conmach Makine, kolay montaj özellikli Mobil Beton Santralleri üretimi yapar.

Mobil Beton Santrali Conmach Makine, kolay montaj özellikli Mobil Beton Santralleri üretimi yapar. Mobil beton santrallerimizin üretim kapasitesi a 30 m³ / h ile 150 m³ / h. Bunker kapasitesi 4X5 m³ / h ve 4X30 m³ / h arası modeline göre değişir. Mikser kapasitesi 750/500 ila 6750/4500, model değişkenliğine göre tek milli ve çift milli mikser tipi kullanıldı. Çimento silo sayısı bir ila üç adet arası olup beton santrali modeline göre değişir.

Sabit Beton Santrali ve Mobil Beton Santrali'nin önemli özelliklerini birleştirerek Kompakt beton santralleri üretimi yapar. Kompakt Beton Santrali Sabit Beton Santrali ve Mobil Beton Santrali’nin önemli özelliklerini birleştirerek Kompakt beton santralleri üretimi yapar. Üretim kapasitesi 30 m³ / s ile 75 m³ / s. Bunker kapasitesi 4X7.5 m³ / h ve 4X20 m³ / h arası modeline göre değişir. Mikser kapasitesi 750/500 ila 2250/1500, model değişkenliğine göre tek milli mikser tipi kullanıldı. Çimento silo sayısı bir ila iki adet arası olup beton santrali modeline göre değişir.
  • #4542417
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Tarım ve İş makinaları
  3. Satılık
  4. İş makinesi
  5. Diğer
  6. Tekirdağ
  7. Çorlu
  8. Cumhuriyet Mah.
  • 35 TON EKSANTRİK PRES SIFIR

    35 TONLUK ÇELİK GÖVDELİ PNÖMATİK SİSTEMLİ EKSANTRİK PRES TEZGAHI SIFIR ÜRÜN.. ...

  • 2. EL SANAYİ MAKİNALARI ALINIR SATILIR

    KARTAL MAKİNA 2. EL SANAYİİ VE METAL İŞLEME MAKİNELERİNİZ ALINIR SATILIR... ...

  • 10 KVA ERDEM PUNTA KAYNAK

    ERDEM MARKA 10 KVA PUNTA KAYNAK MAKİNESİ ELEKTROT KAYNAĞI DA YAPILABİLİR T ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.