satılık belçika malinois kurdu

satılık belçika malinois kurdu

İzmir / Güzelbahçe / Atatürk Mah.
750₺
 
Aşılı Belçika kurdu Belçika kurdu Sahibinden 750 TL Belçika kurdu 750 TL Atatürk Mah. Belçika kurdu Dişi Atatürk Mah. Atatürk Mah. köpek ilanları Belçika kurdu Atatürk Mah. Belçika kurdu Dişi köpek
En değerli köpek ırklarından biri olarak kabul edilen Belçika Kurdu, “Groenendael” ve “Chien de Berger Belge” olarak da bilinen bir köpektir. Orta boylu, güçlü ve dengeli bir vücuda sahip olan bu köpek cinsi yüksek enerjili köpekler arasında gösterilir. Tüylerinin rengi siyahtır. İsminden de anlaşılacağı gibi 1800’lerde Belçika’da ortaya çıkan köpek türü, 1912 yılından itibaren başta ABD olmak üzere pek çok ülkede ev, çoban ve polis köpeği olarak tercih edilmeye başlanmıştır.

Belçika Kurdunun Temel Özellikleri

Atletik ve vücuduna orantılı güçlü bacak yapısı ile heybetli bir görünüme sahip olan Belçika Kurdu cinsinin, doğuştan gelen bir koruma ve hükmetme içgüdüsü vardır. Erkeklerde 35, dişilerde ise 30 kiloya ulaşabilen bu köpek ırkının temsilcileri, 66 santimetreye varan boylarıyla orantılı bir görünümdedirler. Başları da görünümlerine uygun ebattadır. Bazı köpeklerin ayak ve göğüs bölgelerinde beyaz benekler bulunmakla birlikte bu türün tüy rengi sadece siyah olarak kabul edilir. Dik duran ve neredeyse tam olarak üçgen şeklinde olan kulaklara sahip bu köpeklerin çene yapıları çok kuvvetlidir ve yukarıdan aşağıya makas şeklinde oldukça yüksek bir basınç uygulayabilir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4510384
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Atatürk Mah.
  • satılık jack russell yavruları

    Cinsi Yavruyken sosyalleştirilmeliler ve köpeklere karşı saldırgan olabilirler. ...

  • erkek pekinesime dişi arıyorum 9 aylık

    9 aylık Pekines oğluma eş arıyorum aşıları tam ...

  • ORJİNAL SAF IRK FRANSIZ BULLDOG YAVRULARIMIZ

    BEYAZ VE MASKELİ ORJİNAL FRENCH BULLDOG YAVRULAR İZMİR VE ÇEVRE İLLERE TESLİMAT ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.