satılık amerikan cocker yavruları

satılık amerikan cocker yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
  • 1₺
    İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
  • Hayvanlar alemi / Evcil hayvanlar / Köpek ilanları

  • satılık amerikan cocker yavruları
  • İlan no#4498437
  • Kimden Sahibinden
  • Irk American coccer
  • Yaşı 0-3 Aylık
  • Cinsiyet Dişi ve Erkek
 
American coccer Dişi ve Erkek köpek yaş 0-3 Aylık köpek Çelebi Mah. Aşılı American coccer American coccer Çelebi Mah. Dişi ve Erkek Sahibinden Çelebi Mah.
Orta uzunlukta veya kısmen uzun tüylere sahip olan Amerikan Cocker cinsi köpekler, uzun kulakları ile ünlenmiş, keskin vücut hatlarına sahip, küçük bir av köpeğidir. Üst dudakları aşağıya kadar sarkarak çene bölümünü tamamen kapatmaktadır. Günümüzde evde beslenebilecek evcil hayvanlar sınıfına giren Amerikan Cocker’lar uysal, sevecen ve hassas köpeklerdir.

Kafatası sivri ve uzun, kulakları epeyce sarkık, gözleri ve burnu çoğunlukla siyah renktedir. Dişleri oldukça güçlü, çene yapısı derindir. Arka bacaklar tipik av köpeklerine benzeyecek şekilde arkaya doğru hafif eğimlidir. Ön bacaklar düz ve yere dik açıyla uzanır. Genellikle kızıl rengi sahiplenilen Amerikan Cocker’ların siyah, siyah üzerine bej veya krem olmak üzere çeşitli tüy rengine sahip olanları vardır.

Kökeni;

Amerikan Cocker cinsi köpekler, aslen English Cocker (İngiliz Cocker) olarak bilinen köpek türlerinden üretilmiştir. Basit bir şekilde İngiltere’den Amerika’ya götürülerek geliştirilmiş bir ırktır. English Cocker Spaniel’e oranla kısmen daha küçüktür. Eski zamanlarda kuş avcılığında kullanılan Cocker’ların ismi de çulluk olarak bildiğimiz, İngilizcesi “woodcock” olan kuştur.

Karakteri;

Amerikan Cocker Spaniel ırkına mensup köpekler, küçük ve narin görüntüsünün altında avlanma esnasında oldukça dayanıklı ve cesurdur. Çocuklarla arası iyi olan bu köpekler, hassas, duygulu ve neşelidir. Neşeli olduğunun bir göstergesi olarak kuyruklarını sürekli havada ve sallanırken görmek mümkündür. İyi eğitim almış Cocker’lar sahiplerine karşı saygılı ve duyarlı, aynı zamanda itaatkardır. Ancak iyi eğitilmemiş köpeklerin başına buyruk hareketlerde bulundukları ve kısmen hırçın oldukları gözlenmiştir. Yabancıları ayırt etmeksizin insanlarla iyi geçinen Cocker’lar, ırk özelliğinden ileri gelen düşük “korumacılık” profiline sahiptir.

Amerikan Cocker Nasıl Eğitilir;

Cocker’ların eğitiminde oldukça dikkatli davranmak önemlidir. Başka köpeklerle birlikte eğitilmeye çalışıldığında, diğer havlama seslerine karşı duyarlılık gösterir ve dikkati dağılarak verilen görevi yerine getiremez. Eğitim esnasına eğitmen olan kişinin tuhaf davranışlardan kaçınması, köpeğin kafasını karıştıracak davranışlardan uzak durması gerekir. Kafası karışan hayvan sinirli ve hırçın tavırlar sergileyebilir.

Yaşam Alanı ve Antreman İhtiyacı;

Cocker cinsi köpekler, apartman yaşamı için genellikle uygundur. Ancak tüm köpekler için orta büyüklükteki bahçeli evler iideal ortamlar olarak bilinmektedir.

Enerji seviyesi orta düzeyde olan Cocker’lar günlük olarak dışarıya çıkartılmalı ve egzersiz ihtiyaçları karşılanmalıdır. Yüksek oyunculuk becerilerine sahip olan bu köpekler, çocuklar için de iyi bir oyun arkadaşı sayılır. Dışarıda karşılaşılan başka köpeklerle arasında ciddi problem olmayacağı gibi, zaman zaman iyi denilebilecek dostluklarda kurabilir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

  • #4498437
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • izmir bornovada french bulldog yavrular

    anne sütünden kesilmiş safkan ırk olan french bulldog yavrularımız erkek dişi s ...

  • ANNE ALTINDAN KAR BEYAZ MALTESE TERRİER YAVRULARI ANKARA PET

    ANKARA PET SHOP HOŞDERE CADDESİ 90/C Y. AYRANCI CANKAYA ANKARA PET SHOP TEL 441 ...

  • yavru büyümeyen pinscher

    İsmi Holly.4 aylık.Sıcağı seven,rahatına düşkün bir köpektir.Pasaportu,oyuncağı, ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.