sahibinden satılık 4x4 çift kabin arazili

sahibinden satılık 4x4 çift kabin arazili

İç Anadolu » Ankara » Keçiören
15.500₺
  • 15.500₺
    İç Anadolu » Ankara » Keçiören
sahibinden satılık 4x4 çift kabin arazili
 
sahibinden satılık 4x4 çift kabin arazili sahibinden satılık 4x4 çift kabin arazili sahibinden satılık 4x4 çift kabin arazili sahibinden satılık 4x4 çift kabin arazili sahibinden satılık 4x4 çift kabin arazili sahibinden satılık 4x4 çift kabin arazili
MODEL: 1999 MOTOR: Perkins 4x4 arazili çift kabin motoru yürüyeni ve mekaniği sorunsuz çalışıyor çalışmayan herhangi bir aksamı yok. Araç galeriden değil şahıstandır. araca sonradan arazi şanzumanı ve ön diferansiyel taktırıldı aracımızın boyunun orjinal arazili Dodge'lara göre daha uzun olması sebebiyle, arka dingil kasanın ortasına yakın bir yerde kalıyor bu özelliğinden dolayı şasenin kuyruk kısmına fazla yük binmeden daha dengeli yük taşımak için daha uygundur orjinal arazili Dodge'lara göre kasa hacmi daha geniştir. İstenilen ustaya veya istenilen servise gösterilebilir.
  • #3109675
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.