mobilya tamirat tadilat üstadı

mobilya tamirat tadilat üstadı

Bursa / Nilüfer / Beşevler Mah.
 
Marangoz Ustası

Firma Hakkında

Bursa Marangoz Tamirat Tadilat Ustası ÖNCELİKLE BİZE İHTIYAÇ DUYUN TÜM MÜŞTERİLERİMİZE TŞK EDİYOR SAGLIKLLI HUZURLU MUTLU VE BOL KAZANÇLI BİR KIŞ GEÇİRMELERİNİ TEMENNI EDİYORUZ . BİZ MUTLUYUZ MUTLU İNSANLAR İŞİNİ SEVER SEVEREK YAPILAN HER İŞ GUZEL BİR TEBESSUMLE SONUÇLANIR . LUTFEN . BİZLERİ ARAMAKTAN ÇEKİNMEYİN İNSANLAR BİLDİGİNİN ALİMİ BILMEDIGININDE CAHİLİDİR AHŞAP DEKARASYON TAMİR TADİLAT BİZİM İŞİMİZ * Mutfak montajı, tezgah değişimi * Mobilya kapak, menteşe ve kulp değişimi * Çekmece ray değişimi * Raylı dolap tamiri ray veya kapak değişimi * Şifonyer tamiri * Kapı tamiri * Kapı kol-kilit-menteşe değişimi * Kapı kapanma sorunları * Kapı sürtme problemleri çözümü * Ahşap yatak tamiri * Çerçeve tamiri * İspanyolet değişimi * Rölyef kasaları ve çerçeveleri * Koltuk, kanepe kumaşı değişimi ve tamiri * Sineklik ve çerçeve işleri * Sehpa tamiri * Her türlü mobilya aksesuar montaj ve değişimi * Masa tamiri * Konsol tamiri * Büfe tamiri * Banko tamiri model değişimi * Fuar stand tamiri model değişimi * Firma-şirket-otel-lokanta-restoran mobilyaları tamir-bakım-onarımı 05364760968 husug-moble@msn.com Bursa Marangoz Tamirat Tadilat Ustası ilanı, Tadilat, Tamirat, Bursa Mobilya, Bursa Marangoz, Bursa Marangoz, Ustası, Bursada Marangoz kelimeleriyle etiketlenmiştir.

Hizmetler Hakkında

MERHABA ARKADAŞLAR BİR MARANGOZA IHTIYACINIZ VARSA VE BUNU ERTELEYIP DURUYORSANIZ .TAMIRAT TADILAT İŞLERINIZDE SIZE SIKINTI VERMEYE BAŞLADIYSA. SIZLERİ MUTLU ETMEK YUZUNUZU GULDURMEK YAPTIGIMIZ İŞLER DOLAYISIYLA EVINIZE VE İŞ YERINIZDE MUISAFIR OLMAKTAN.BIZLERDE BUYUK KAYIF ALACAGIMIZDAN EMIN OLABILIRSINIZ . BELKI AKLINIZA SOYLE BIR SORU TAKILABILIR . ACABA TAM OLARAK NE YAPIYOR .KISACA ANLATAYIM . MOBILYA VE MARANGOZLUK KONUSUNDA 35 YILI ASMIS OLMANIN VERDIGI OZ GUVEN VE TECRUBEYLE TAMIR BAKIM ONARIM VE HER TURLU OZEL SİPARIŞLERINIZ GUNUINDE VE ISTEDIGINIZ ARZU ETTIGINIZ BEKLENTILERINIZDE TESLIM EDILIR. AMACIMIZ HELAL PARA KAZANMAK İŞ YAPTIGIMIZ INSANLARIN RIZASINI ALABILMEK DOLAYISIYLA HAKKIN RIZASINI KAZANMAK .SANIRIM BU KELIMEYI SU AN ILK DEFA DUYMUS OLACAKSINIZ HAKKIN RIZASINI KAZANABNILMEK ICIN HALKIN RIZASINA DIKKAT EDIN . KARSILIKLI SAYGI HAK HUKUK VE OZ VERI ILE BIZLERDEN BIRANJIMIZ KONUSUNDA YARDIM ISTEYIP .SIKINTILARINIZI ANLATIP DERTLERINİZE BUYUK OLCUDE YARDIM EDEBILMEK ICIN BURADAYIZ ERTUGRUL USTAhusug-moble@msn.com
Alçı kartonpiyer

Alçı

Alçı sıva

Alçıpan bölme duvar

Kartonpiyer

Kemer

Banyo, mutfak dekorasyon

Banyo dekorasyonu

Banyo dolabı

Hazır mutfak

Küvet kurulumu

Mutfak dekorasyonu

Mutfak dolabı

Mutfak tezgahı

Çilingir

Kapı açma

Kilit değiştirme

Kapı, Pencere, Cam ve Cam balkon

Cam & ayna

Korniş

Marangoz

Ahşap kapı pencere tamiri

Ahşap kapı pencere yapımı

Marangozluk işleri

Süpürgelik

Mobilya ve Döşeme

Dolap

Ev mobilyası

Ofis mobilyası

Raf

Su tesisatı

Su tesisatı tamiri

Yüzey döşeme

Fayans

Granit

Mermer

Seramik

Zemin kaplama

Endüstriyel zemin kaplama

Laminat parke

Lamine parke

Masif parke

Sistre cila

  • #4421567
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Ev tadilat, İnşaat dekorasyon
  3. Bursa
  4. Nilüfer
  5. Beşevler Mah.
  • Her türlü fayan işi yapılır

    Fayanscıyım 12 yilik ustaymm ankarada yasiyorum is ariyorum ...

  • Evleriniz itina ile boyanır

    30 yıllık tecrübe. Evleriniz itina ile boyanır temiz hızlı ve sorunsuz bir şekil ...

  • kendi şirketimde fason metal işleri ve alüminyum doğrama cephe giydirme işleri yapmak istiyorum

    çelik işleri veya metal üzerine seri imalat yapabilecek işyerim var aynı zamanda ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.