me.t.a 106 p.s dedektör-

me.t.a 106 p.s dedektör-

İstanbul / Ümraniye / Atatürk Mah.
1.450₺
 
me.t.a 106 p.s dedektör- me.t.a 106 p.s dedektör- me.t.a 106 p.s dedektör- me.t.a 106 p.s dedektör- me.t.a 106 p.s dedektör- me.t.a 106 p.s dedektör-
2.El Sıfır ayarında Nokta 106 Dedektör.Birkaç kez kullanılmış ve sıfır kadar temizdir.Dijital Ekranlı, Türkçe Menü, Metal Ayrımlı, Kolay Kullanım.Bu Fiyata Piyasada Bu kadar Temizi Yok...!

Nokta META 106 Metal Dedektör

Altın, metal ve boşlukları net olarak tespit edip ayırabilen ışıklı sistemlerin mimari Nokta Mühendislik'ten bir ilk daha... Ülkemiz arazi şartları için özel olarak tasarlanmış, 6 metreye kadar derinlik özelliğine sahip , toprak etkisini ortadan kaldıran, güçlendirilmiş tank devresi sayesinde hiç bir katmandan etkilenmeden hedefini bulan, maksimum örnekleme yapabilme özelliğiyle çok daha net metal ayrımı yapabilen ve kullanıcıya rehberlik ederek kullanım kolaylığı sağlayan bu muhteşem cihazı sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. İddia ediyoruz; dedektör kullanmak hiç bu kadar zevkli ve kolay olmamıştı. Bundan böyle aradığınız hedefleri siz değil, dedektörünüz bulacak. Siz de keyfini yaşayacaksınız. Cihazımız 3+7 yıl garantilidir. Akü şarj cihazı, yedek akü, kulaklık.Üretici Verileridir.

BOĞAZİÇİ DEDEKTÖR

0216 540 17 71

0531 984 35 55

0542 414 28 28
  • #3960161
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Yedek parça
  3. Motosiklet
  4. Elektronik
  5. İstanbul
  6. Ümraniye
  7. Atatürk Mah.
  • DEDEKTÖR ALIM SATIM KİRALAMA VE TEKNİK SERVİSİ

    DEDEKTÖR ALIM SATIM KİRALAMA VE TEKNİK SERVİSİ DÜNYA DEDEKTÖR KİRALIK DEDEKTÖRL ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.