Manyetik Boyasız Göçük Dolu Hasarı Onarımı

Manyetik Boyasız Göçük Dolu Hasarı Onarımı

Yalova / Merkez / Mustafa Kemal Paşa Mah.
 
Manyetik Boyasız Göçük Dolu Hasarı Onarımı Manyetik Boyasız Göçük Dolu Hasarı Onarımı Manyetik Boyasız Göçük Dolu Hasarı Onarımı Manyetik Boyasız Göçük Dolu Hasarı Onarımı Manyetik Boyasız Göçük Dolu Hasarı Onarımı
0553 861 66 61

MANYETİK PDR BOYASIZ GÖÇÜK ONARIMI

ŞOK KAMPANYA

Manyetik PDR Cihazı - Manyetik Boyasız Göçük Düzeltme indüksiyon metal gerilimin dışa doğru ittiği (manyetik) yapılan araba kaportasında oluşan küçük, yüzeysel göçüklerin anında ve hızlı bir şekilde tamiri için kullanılır.

Aynı zamanda ısıtıcı özelliği ile PDR çubukları ile yapılacak olan onarımlara zorlu alanların onarımında yardımcı materyal görevi görmektedir.

Diğer bir özelliği de uzayan saçların onarımıdır. Her türlü uzayan saç onarımında Manyetik PDR cihazı sizin en büyük yardımcınız olacaktır.

Metalin hızlı bir şekilde 200° C'nin üzerinde bir sıcaklığa ulaşabilmesi ile belirli zaman aralıklarında kullanıldığı müddetçe boya yada koruyucu herhangi bir materyale asla asla vermez.

Civata kafalarını yada farklı bir alanda yüksek sıcaklık oluşturmak istediğinizde yine Manyetik PDR cihazımız en büyük yardımcınız olacaktır. Zaman rölesi ile sabit zamanlama yada tetikleme sistemi ile süresiz indükleme gerçekleştirir. Metalin kalınlığına bağlı olarak ortalama 4-5 saniye maksimum süredir. Göçük düzeltmede ise bu süze çok daha düşük bir zaman aralığına sahiptir.

Cihazımız 24 ay garantilidir.

- Manyetik göçük düzeltme

- manyetik dolu hasarı

- magnet pdr tools

- çanta tipi kaynak makinesi tamiri

- inverter kaynak makinesi tamiri
  • #4473544
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Tamirciler, Teknik servis
  3. Yalova
  4. Merkez
  5. Mustafa Kemal Paşa Mah.
  • ankastre kesimi yapılır

    Garantili bir şekilde ankastre ocak yeri kesimi yapılır 7 24 hizmek ...

  • KANAL AĆMA MAKİNASI KUKA

    Basınçlı kanal ve kanalizasyon acma aracı.75mt hortumu bulunmaktadır özel 4 sili ...

  • teşeron kombi servisi

    İstanbul Avrupa yakasında kendi aracimla beyaz eşya klima kombi işi arıyorum ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.