mantarhaneme ortak arıyorum..40 yaş üstü dededen esnaf tüccar olan bay-bayan ortak arıyorum.

mantarhaneme ortak arıyorum..40 yaş üstü dededen esnaf tüccar olan bay-bayan ortak arıyorum.

Eskişehir / Tepebaşı / Aşağı Söğütönü Mah.
  • Eskişehir / Tepebaşı / Aşağı Söğütönü Mah.
  • Servis ve Hizmetler / Firmalar, Bayilikler

  • mantarhaneme ortak arıyorum..40 yaş üstü dededen esnaf tüccar olan bay-bayan ortak arıyorum.
  • İlan no#4509965
 
mantarhaneme ortak arıyorum..40 yaş üstü dededen esnaf tüccar olan bay-bayan ortak arıyorum. mantarhaneme ortak arıyorum..40 yaş üstü dededen esnaf tüccar olan bay-bayan ortak arıyorum. mantarhaneme ortak arıyorum..40 yaş üstü dededen esnaf tüccar olan bay-bayan ortak arıyorum. mantarhaneme ortak arıyorum..40 yaş üstü dededen esnaf tüccar olan bay-bayan ortak arıyorum. mantarhaneme ortak arıyorum..40 yaş üstü dededen esnaf tüccar olan bay-bayan ortak arıyorum. mantarhaneme ortak arıyorum..40 yaş üstü dededen esnaf tüccar olan bay-bayan ortak arıyorum. mantarhaneme ortak arıyorum..40 yaş üstü dededen esnaf tüccar olan bay-bayan ortak arıyorum.
SADECE SMS VEYA WHATSAP DAN ULASIN

Yaklasık 2 yıl once 110,000 usd nakıt para harcayarak 80x13 yekpare olan yıkık dökük tavuk çiftligini eskişehirde ki tekden olacak sekılde KÜLTÜR VE İSTİRİDYE mantarı odaları halıne getırdım..Baslangıcda nereye satacgımı düşünürken suan mantarı nasıl bulurum nasıl fazla uretırım onun hesabını yapar hale geldim..8 Aktıf odam var her oda 10 ton kapasıtesınde 4 oda istiridye 4 oda kültür uretımımız var...Çıkan her ürün kendi pazar sergılerımızde satılıyor toptan verecek kadar dahı mal bulamıyorum..Neden ortak arıyorum.. Yoruldum hem satısa kostur,hem komposta kostur,hem yevmıyecı eleman bul,hem ödeme yap,hastalanma şansım yok tatıl lüksüm yook cocugum hergun sabah cıkarken baba gec gelmıcen demı dıyor inş oglum dıyebılıyorum..Sevgılı dostlar tırnaklarımla yaptıgım bu tesısı aktıf olarak kullanamakdan yana muzdarıbım hakkını veremıyorum işimin..Paketleme makınası alınıp marketlere gırebılecek durumumuz var gıremıyorum,mantarını topladıgımız kompostların gun sonra atılması gerekıyor naklıyeye 1000 tl verdıgım oluyor içim acıyor damperlı kamyon almam gerekıyor alamıyorum kapalı semt pazarlarından sergi almam gerekıyor alamıyorum şimdilik kıra da satıs yapıyorum..Hedefım öncelikle eskısehırın sonra anadolunun en buyuk mantar satıcısı olabılmek..40 yasına kadar mantar yememiş biri 2 yıl once mantarhane kurdu ve suan satısda es de tekim dıyebılırım..8 odanın 8 ınıde aynı anda doldurursam cok cok guzel paralar kalıyor ama bunu malesef 1 sefer yapabıldım her oda 10-11 tl 40 gunde bır bu parayı veremedıgım ıcın cogu zaman mantarsız kalıyorum dısardan almak zorunda kalıyorum..Emek vererek kurdugum tesısımı tam kapasıte calıstırabildigim takdirde emegımın karsılıgımı tam olarak alıp oglumada zamn ayırabılcem..harcadıgım para tasa topraga arabalara vs topladıgımda 750,000-800,000 cıvarı olmustur..Benım ıstegım şu benden yasca buyuk olsun benım elımden tutsun kazan oglum kazan kardeşim banada olsun sanada olsun..en iyisi neyse onu yapalım ben arkandayım dıyecek,hesabı kıtabı herseyı ona bırakırım ben sadece nasıl daha cok satarım onu dusunmek ıstıyorum..Arabama bınıp sehır sehır mantarcıları gezmek yenılıgı tesısıme kazandırmak ıstıyorum...Çok okuyanmı çok gezen mı derler di? Bana dolar euro hesabı yapmayın bu tesısı kurarkende ne dolarım oldu ne eurom oldu tl vardı hep de tl !m olacak bankaya versem sunu kazanır kafasıyla gelmeyın lutfen...Bne ve elamanlarım gece gunduz sogukda sıcakda ter dökerek kaznıyorum ama az ama çok allah bin bereket versın dıyoruz..Aynı sehırde olursak işimizin basında da durursunuz farklı sehırde olup sonrasında geleceksenız oda olur...Ama sunu demezsenız sevınırım..Ben para vereyım bana ayda sunu ver yeter..Bu ticaret degıl bunun adı başka bırsey oda bana ters..,Bu işletme herhangı bır sekılde kredı kullanmadı kullanmayacaktır da..Allah bankaya mecbur etmesin..

Ortaklık bedeli :350,000 tl

şirketın demırbası

3 adet toplamı 150,000 tutarında arac

8 adet 0 klıma (her bırı suan 15.000 tl )

5 adet otomosyon sıstemı ( suankı degerı 15,000 tl )

80*13 metrenın tamamına sanayı hattı ve 220 hat çekimi ve lamba vs (50,000 tl )

ytong

8 uretım odası 2 soyunma odası 2 wc 1 soguk hava,1 ofis,1 ad paketleme odası ve mutfakların ytong ve alcıpan malıyetı (90,000 tl )

sisleme yapan ulv cıhazları (6,000) bunların degısmesı gerekıyor suan

transpalet,

oda yıkamak ıcın rotex

ve pazar sergilerı

eksıklerımız ise

paketleme makınası

kamyon damperlı

hammade için yeterlı sermaye

harıcı mantar toplamak ıcın gereklı sermaye

ve 1 ad frigolu mınubus e ıhtıyac vardır..

Bunların hepsını bır gunde yapmıcaz..Zamanla yavas yavas olacak işlerdır..

Ortaklık bedeli :350,000 tl dir

Asla ve asla satmıyorum bu işde en iyi olucam allah nasıb ederse
  • #4509965
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Firmalar, Bayilikler
  3. Eskişehir
  4. Tepebaşı
  5. Aşağı Söğütönü Mah.
  • Dental implant ortaklik

    Yeni üretimine başladığımız implant markamız için yatırımcı ortaklara ihtiyac va ...

  • TALİ BAYİLİKLER

    Millenicom Telekomünikasyon Hizmetleri Firmamıza öncelikli Karadeniz Doğu ve Gün ...

  • TALİ BAYİLİK

    !!!TALİ BAYİLERRR Millenicom Telekomünikasyon Hizmetleri firmamıza öncelikli ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.