manisada satılık sultan papağanları

manisada satılık sultan papağanları

Ege » Manisa » Horozköy
300₺
  • 300₺
    Ege » Manisa » Horozköy
manisada satılık sultan papağanları
 
manisada satılık sultan papağanları manisada satılık sultan papağanları manisada satılık sultan papağanları manisada satılık sultan papağanları
henüz 1 yaşında 1 erkek 1 dişi olan sultan papağanlarımı satıyorum. içinde bulundukları büyük papağan kafesiyle birlikte 300 tl. sadece kafesi 140 tl.ye aldım. sadece kuşları yada sadece birini satmıyacağım. alacak olan kişi ikisini birden kafesiyle birlikte isterse alır. kuşlar gayet sağlıklı ve hiçbir sorunları yoktur. vitaminli sultan yemiyle besleniyolar. sadece işlerimdn dolayı ilgilenemiyorum ve bu sebepten dolayı çok üzülmeme rağmen satıyorum. fiyat pazarlıksız tek fiyattır. kafesin büyüklüğünü ve sağlamlığını gördükten sonra istediğiniz yere sordurup fiyatını öğrenbilirsiniz. alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
  • #3380428
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.