konya ilkokul ve ortaokul ödev desteği. etüt merkezi, çocuk kulübü Fark Akademi

konya ilkokul ve ortaokul ödev desteği. etüt merkezi, çocuk kulübü Fark Akademi

Konya / Meram / Aşkan Mah.
600₺
  • 600₺
    Konya / Meram / Aşkan Mah.
  • Özel ders / Okul dersleri

  • konya ilkokul ve ortaokul ödev desteği. etüt merkezi, çocuk kulübü Fark Akademi
  • İlan no#4519405
  • Ders yeri Öğrenci evi
  • Ders veren Bay
 
konya ilkokul ve ortaokul ödev desteği. etüt merkezi, çocuk kulübü Fark Akademi konya ilkokul ve ortaokul ödev desteği. etüt merkezi, çocuk kulübü Fark Akademi konya ilkokul ve ortaokul ödev desteği. etüt merkezi, çocuk kulübü Fark Akademi konya ilkokul ve ortaokul ödev desteği. etüt merkezi, çocuk kulübü Fark Akademi konya ilkokul ve ortaokul ödev desteği. etüt merkezi, çocuk kulübü Fark Akademi konya ilkokul ve ortaokul ödev desteği. etüt merkezi, çocuk kulübü Fark Akademi konya ilkokul ve ortaokul ödev desteği. etüt merkezi, çocuk kulübü Fark Akademi konya ilkokul ve ortaokul ödev desteği. etüt merkezi, çocuk kulübü Fark Akademi konya ilkokul ve ortaokul ödev desteği. etüt merkezi, çocuk kulübü Fark Akademi
Kurumumuzda öğrenciler ödevlerini, sınıf ve branş öğretmenleri gözetiminde yapmaktadırlar. Ödevin amacı işlenen konuların pekiştirilmesi ve öğrenci tarafından tam olarak anlaşılmasını sağlamaktır. Sadece bitirmiş olmak için yapılan ödevler amacına ulaşmamaktadır. Bu nedenle öğretmenlerimiz tüm öğrencilerin ödevlerini anlayarak ve konuyu tam öğrenerek tamamlamalarına yardımcı olmaktadır.

Fark Akademi programı hafta içi beş gün okul sonrası/öncesi destek şeklindedir. Program gereği öğrencilerle bire-bir veya grup eğitim öğrenimin sağlanmaktadır. Öğrenciler okul sonrasında yada öncesinde kurumumuza gelerek gün için de okulda işledikleri dersleri tekrar etme ve eksik kaldıkları konularda ders alma imkanı bulurlar. Kurum programı öğrencinin derslerde öğrendiği konuların tekrarı, ödevlerin yapılması eksik konulardan bire-bir veya grup olarak eğitim alması, soru çözmesi ve yazılı zamanın da ekstra çalışma şeklindedir. Programlarımız tamamen ders çalışma odaklıdır öğrenci için önemli olan ödev yapımı değil ödevin öğrenci tarafından yapılmasıdır.

Öğrencilerimiz okul sonrasında/öncesinde ödevlerini öğretmenler gözetiminde yapar ve okulda eksik kalan konuları branş ve sınıf öğretmenlerimizle işleyerek eksiklerini tamamlar. İşlenen konular, her öğrencinin ihtiyacına göre belirlenir. Özellikle çalışan anne ve babalar akşam eve dönene kadar öğrencilerin temiz, güvenli ve huzurlu bir ortamda olmaları sağlanır ve akşamları veliler için günün yorgunluğu sonrasında problem haline dönen ödev çalışmalarına son verilir. Öğrencilerimiz akşam derslerini çalışmış ve ödevlerini bitirmiş olarak eve dönerler.

Sınav Öncesi

Kurumumuzda her öğrencinin okulu tarafından verilen sınav takvimi alınarak sınavları takip edilmektedir. Aynı zamanda öğrencilerimizin defterleri ve çalışma kağıtları incelenerek sınava yönelik alıştırmalar öğretmenlerimiz tarafından hazırlanır. Fark Çocuk Kulübün de Sınav çalışmaları son güne bırakılmadan sınav haftasına yayılarak yapılır. Böylece öğrencilerimizin sınav başarılarının artırılması sağlanır.

Eksik Konular

Okula devam edemeyip kaçırılan dersler veya sınıfta yeterince kavranılamayan konular kulübümüzde öğretmenlerimiz tarafından tekrarlanıp, çalışma kağıtları ile pekiştirilmektedir. Bu sayede öğrencilerimizin tüm derslerini eksiksiz öğrenmeleri hedeflenmektedir.

Fark Çocuk Kulübünde derslerimiz öğrencilerimizin eksik olduğu konuları tamamlamak adına deneyimli öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir.

Derslerimiz haricinde istenilen ders için kulübümüzde özel ders alarak öğrencilerimizin üzerine daha çok yoğunlaşması gereken ve kendilerini eksik buldukları konular kavratılabilir.

Fark Çocuk Kulübü programlarımızla öğrencilerimizin en iyi eğitimi almaları amaçlanmıştır. Öğrencilerimizin kurumumuzda aldıkları eğitimi dışarıda da hissettirebilmeleri, ne kadar donanımlı olduklarını gösterebilmeleri bizim için çok önemlidir.

Fark Akademi nitelikli eğitim hizmeti veren öğretmenler ile öğrencilerin ödevleri eksiksiz bir şekilde yaptırılır. Ödevlerin matematik, fen bilimleri, Türkçe, sosyal bilgiler, İngilizce, din kültürü gibi derslerden verilmesi aileleri zorlamaktadır. Buna bir çözüm getirmek ve ailelerin çalıştığını düşünerek işten sonra çocuklarını alabilecekleri temiz, ferah, güvenilir bir eğitim ortamı sunmaktayız. Ödevleri yaptırılan öğrenciler kalan zamanlarını aktivitelerle ve aileleriyle geçirme şansı elde etmektedir.

Servis ve Yemek İmkanı
  • #4519405
  • MEGA Foto
  • Video
  • Harita
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Okul dersleri
  3. Konya
  4. Meram
  5. Aşkan Mah.
  • konya dini eğitim veren yaz okulları Fark Akademi

    Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce, Manevi eğitim, Elif-ba/Kur’an-ı Kerim ve Me ...

  • Pendik'te Çok Uygun Fiyata Matematik,İngilizce,Türkçe,Fizik Özel Ders

    Ortaokul öğrencilerine Matematik ve Türkçe derslerinden her seviye öğrenciye uyg ...

  • Ücretsiz Demo Özel Ders - Matematik, İngilizce, Türkçe, Fen Bilimleri

    Alanında tecrübeli, uzun yıllardır eğitim sektöründe bulunan öğretmenlerden ilko ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Video
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.