kiralık, ikinciel , satılık AREX 15 DEFİNE DEDEKTÖRÜ,

kiralık, ikinciel , satılık AREX 15 DEFİNE DEDEKTÖRÜ,

Marmara » İstanbul » Üsküdar
50₺
  • 50₺
    Marmara » İstanbul » Üsküdar
kiralık, ikinciel , satılık AREX 15 DEFİNE DEDEKTÖRÜ,
 
kiralık, ikinciel , satılık AREX 15 DEFİNE DEDEKTÖRÜ, kiralık, ikinciel , satılık AREX 15 DEFİNE DEDEKTÖRÜ, kiralık, ikinciel , satılık AREX 15 DEFİNE DEDEKTÖRÜ,
ASYA DEDEKTÖR 20 YILLIK UZMANLIK TECRÜBESİYLE BAĞLARBAŞI/ ÜSKÜDAR / İSTANBUL AREX UE 15 EKRANLI DEDEKTÖRÜN ÖZELLİKLERİ: AREX 15 LCD Ekranlı model serisinin ilk üretilen ürünüdür. Arex 15tamamen yenilenmiş hem dış görüntüsü hem de ekran yazılım programı sayesinde yeni başlayanlar için ; "Profesyonel Ekranlı Dedektörüm olsun " diyenler için kesinlikle kaçırılmayacak bir üründür. AREX 15 LCD ekranlı dedektör olma özelliği sayesinde bulunan metalleri genel aramada ses ve bar ikonları sayesinde bulunan metalin tam merkezini başlangıç ve bitiş noktasını tespit yapabilme özelliğine sahiptir. İsterseniz ayrım bölümünde arama yapabilir bu bölümde sadece değerli olan altın, gümüş, bakır, bronz gibi kıymetli metalleri bulabilirsiniz. Değersiz olan demir, çivi, teneke parçaları gibi kıymetsiz metalleri bölümde görmeden arama yapabilirsiniz. AREX 15 modelin altın arama bölümüne geçtiğinizde altını diğer metallerden net ayrım yapabilir sadece altına ses ve yazı ile de yazarak küçük ekranında görebilirsiniz. Böylece istediğiniz bölümde arama yapabilir. İstediğiniz metali bulma seçeneği sunmaktadır. AREX 15 ekranlı model dedektörün özel bavul muhafazalı su geçirmez çantası sayesinde darbelere karşı dayanıklıdır. Bu da cihazınızı darbelerden koruyacaktır. Yedek bataryası ile beraber 20 saatin üzerinde size kullanım imkanı sunmaktadır. 220 watt elektrikte şarj edilme özelliği bulunmaktadır. Böylece sürekli pil değiştirme derdinden sizleri kurtaracaktır. Arex15 ekranlı model cihazı stantlarımızda deneyerek alma imkanına sahipsiniz. İsterseniz adrese teslim gönderilmektedir. Alırken de ücretini ödeme imkanına sahipsiniz. Daha geniş ve ayrıntılı bilgi için müşteri temsilcisiyle görüşebilirsiniz. OFİS:
  • #4182377
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.