Salma Yumurta Tavuğu Nasıl Yetiştirilir ?

Salma Yumurta Tavuğu Nasıl Yetiştirilir ?

Balıkesir / Dursunbey / Büyükakçaalan Köyü
18₺
  • 18₺
    Balıkesir / Dursunbey / Büyükakçaalan Köyü
  • Hayvanlar alemi / Kümes hayvanları / Tavuk ilanları

  • Salma Yumurta Tavuğu Nasıl Yetiştirilir ?
  • İlan no#4433203
  • Kimden Üreticiden
  • Cinsiyet Dişi
  • Yaşı 3-6 Aylık
  • Toplu satış Yapılır
 
Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı ver Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar fiyatları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı Büyükakçaalan Köyü hayvanlar fiyatları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanları Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı ver Büyükakçaalan Köyü hayvanlar ilanı
Öncelikli olarak ülkemiz coğrafyasına uygun ırklar seçilmelidir. Mesela; 0 rakımlı bir iklim ile 1600 rakımlı bir iklimde aynı ırkı tercih edemeyiz. Maalesef ki bu sektörde 17-18 yılda aldığımız izlenimler bize şunu göstermiştir ki ; halkımız ve müşterilerimizin çoğunluğu benim coğrafyamda hangi tavuk ırkı daha sağlıklı yetişir diye araştırmak yerine ilk sordukları soru en fazla hangi ırkın verim verdiğidir. Ancak; ortalama bu ırklar arasında zaten 1 yılda tavuk başına 10-15 tane yumurta fark edecektir. Bu ilk bakışta gözümüze büyük bir rakammış gibi gözükse de bunun karşılığı olarak o diğer 10-15 adet az yumurtlayan ırkımızın özellikleri de asla gözden kaçırılmamalıdır. Şöyle ki ; başta belirttiğimiz gibi 0 rakım da maksimum verime ulaşan bir ırkımızı 1600 rakım da aynı verim ve performansı bekleyemeyiz. Ve yine ilk bakışta verimi düşük gibi gördüğümüz ırklarımızın asla gözden kaçırmamız gereken birçok artı yönleri olduğu gibi sağlık ve yem tüketiminde de karşımıza gayet hatırı sayılır derecede avantajlı bir şekilde çıkmaktadırlar. Böylece bizler yaklaşık 20 yıldır bu sektörde ve her gün arazide bu ürünlerle iç içe olmanın verdiği izlenim,bilgi ve tecrübe ile tüm müşteri ve üreticilerimize tavsiyemiz hangi ırkın daha fazla verim verdiği değil bulunduğumuz iklime hangi ırk daha uygundur öncelikli tercihimiz olmalıdır.

Maalesef üzülerek belirtmeliyiz ki bu işi yapan arkadaşlarımız o an elinde hangi ürün var ise o ürünü satmanın gayret ve çabası içindedirler. Buda bize son derece utanç ve üzüntü vermektedir.



VİZYONUMUZ:

Çalı şma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daima iyiye ve daima ileriye taşımak çağdaş Türkiye mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.

MİSYONUMUZ:

Balıkes ir yarka olarak çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak etik ve ahlaki değerler ışığında kaliteden ödün vermeden satışlarımızı artırmak gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır. [MİNİMUM SATIŞIMIZ 100 ADETTİR. İLAN VERDİĞİMİZ TÜM NOKTALARA SEVKİYATLARIMIZ BULUNMAKTADIR. HAFTANIN 7 GÜNÜ CUMARTESİ PAZAR DAHİL  SABAH 08:00 İLE AKŞAM 22:00 KADAR MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİMİZİ ARAYIP DETAYLI BİLGİ ALABİLİR SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ…

 
  • #4433203
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Kümes hayvanları
  3. Tavuk ilanları
  4. Balıkesir
  5. Dursunbey
  6. Büyükakçaalan Köyü
  • Her cins satılık tavuk ve civcivler

    Sarıçam/Adana Her cins yumurta,civci ve yarka satışımız mevcuttur. http://3ktavu ...

  • yumurtası bol geliri çok maliyeti az kaliteli yarkalar güvenilir adres balıkesir yarkadan alınır

    Biz yıllardır salma tavukçulukta üreticiyiz. Sizlere hep aracılarla ulaştık. Ara ...

  • yarka bizim işimiz lohman brown ve ataks yarka satış noktası balıkesir yarka

    Biz yıllardır salma tavukçulukta üreticiyiz. Sizlere hep aracılarla ulaştık. Ara ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.