izmirde yavru alman kurdum alıcıları bekliyo

izmirde yavru alman kurdum alıcıları bekliyo

Ege » İzmir » Karşıyaka
500₺
  • 500₺
    Ege » İzmir » Karşıyaka
izmirde yavru alman kurdum alıcıları bekliyo
 
izmirde yavru alman kurdum alıcıları bekliyo izmirde yavru alman kurdum alıcıları bekliyo izmirde yavru alman kurdum alıcıları bekliyo izmirde yavru alman kurdum alıcıları bekliyo izmirde yavru alman kurdum alıcıları bekliyo izmirde yavru alman kurdum alıcıları bekliyo
500 tl veremiycek olan ama yavruyu yetiştirip bakabilecek olan kendine güvenen şahısa fitatta bişeyler yaparım. Daha 1 aylık çok şirin aşırı sevimli bi o kadarda güçlü kuvvetli bi erkek yavru K9. Elimde olsa satmazdim fakat bi arkadasimin hediyesi ve evde zaten bir kopeğim var ayrica parayada ihtiyacim var yoksa ücret talep etmezdim. Tipi rotvaylırada benziyor ama degil veterinerlerde oyle soyledi bu bi kurt. izmir karsiyakadayiz izmirden alicilar arayabilir disardan gelip alabilcek olan varsa arayabilir cunku ben getiremem bi bayanım ve okuyorum.Minik kurt alıcılarını bekliyo :)
  • #3683421
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.