izmir içi rozet cinsi ginepig

izmir içi rozet cinsi ginepig

İzmir / Bayraklı / Fuat Edip Baksi Mah.
150₺
 
Fuat Edip Baksi Mah. hayvanlar fiyatları Fuat Edip Baksi Mah. hayvanlar ilanı Fuat Edip Baksi Mah. hayvanlar ilanları Fuat Edip Baksi Mah. hayvanlar ilanı ver Fuat Edip Baksi Mah. hayvanlar fiyatları
Son derece uysal zeki ve sevimli olan ginepig lerim rozet cinsi olarak bilinen dönerli tüylere sahiptir. Eğitilebilir olmalarına ek olarak sizide eğitebilir. Zira su veya yemek gibi arzularını bir şekilde insanlara gösterirler. Bu her yavrunun iletişimi farklı olsada diyebilirim ki size çok şey katcktır. Sahiplenirken ömürleri olan 4 yıl civarı asla terketmemelisiniz. Tek olarak beslenmesi sizinle iletişimini güçlendirsede bu güzel varlıklar asla tek olmamalıdır. Gerçek neşelerini ve doğalarını ancak yalnız olmadıklarında sergilerler. Sindirim sistemleri yedikçe çalıştığından sürekli birşeyler gevelemek isterler. Bu yüzden mutfağını daki hemen her bitkisel ve bakliyat atık dahi olsa onların sevdikleri şeylerdir. Ben arpa ezmesi mısır kırığı ve çeşitli bahçe otların yansır her hafta havuç marul ve maydanoz ile yeşillik arzularını gidermeye çalışıyorum. Lütfen sadece ay ne sevimli diyip almak için aramayın. Bu hayvancıklr evlat gibidir. Sürekli fikir değiştiren ve kararsız biriyseniz lütfen sahiplenmeyin. Son cümle evinizin yeni bireyleri yani çocuklar için harika bir sorumluluk ve hayvan sevgisi aşılayacak tamamen zararsız olan bu pigleri sahiplenebilirsiniz. AYrıca yeni yvru sürekli gelmektedir.
  • #4538377
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Diğer hayvanlar
  3. İzmir
  4. Bayraklı
  5. Fuat Edip Baksi Mah.
  • Sultan papagani

    Sultan papagani satiyorum kucuk cocugum oldugu icin satiyorum cunku cok ilgi ist ...

  • sultan papagani satiliktir burdan ogrenebilirsiniz fiyati

    Sultan papagani surekli ilgi isteyen bi kustur satma sebebim kucuk oglum var o y ...

  • 3 adet muhabbet kuşu

    3 muhabbet kuşu tanesi 100 tl pazarlık olur İletişim=05519661793 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.