ikinci el eşya alanlar

ikinci el eşya alanlar

İstanbul / Ümraniye / Namık Kemal Mah.
Ücretsiz
 
Merhaba İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında satmak istediğiniz ikinci el eşyaları değerinden 7/24 adresinize gelerek satın alıyoruz. Satmak istediğiniz tüm ikinci el eşya, ikinci el beyaz eşya , ikinci el mobilya ve antika eşyalarınıza en iyi fiyat garantisi veriyoruz.

İnsanların ikinci el eşya tercih etmelerinin elbette ilk nedeni üstte de ifade edildiği gibi işin ekonomik boyutu. Ama bir diğer önemli olan konu ki insanlar bu nedenden dolayı da ikinci el eşya alan yerler noktasında arayışına giriyor. Öğrencilik, geçici bir süre bir yerde yaşama gibi durumlarda daimi adreslerindeki düzenlerini bozmamak için böyle bir yönteme başvuruyorlar.

İşin bir diğer boyutu ise şu, kişiler ellerinde mevcut olan eşyaları bir nedenle ellerinden çıkarma noktasına geliyorlar. Yani bazen ekonomik, bazen yenisini alma gereği ortaya çıktığı için, bazen ise artık o objeye gereksinim kalmadığı için ( örneğin oyun konsoluna çocuklar büyüyünce ihtiyaç kalmıyor ve aileler ellerinden çıkarmak istiyor) satmak gereği duyuyorlar. Evde ya da iş yerinde durmasının yer kaplamaktan öteye bir durumu da olmuyor. İşte tam da bu noktada bizim gibi ikinci el eşya alanlar devreye giriyor. Biz ve bizim gibi gruplar çok farklı kategorilerden ürünleri alarak ihtiyaç duyan insanlara satışa sunuyorlar. Eşyalarınızı hızlıca satabilmek için hemen sitemizi ziyaret ederek hızlı fiyat teklifi alabilirsiniz. https://www.ikincielesyasatal.com/
  • #4518187
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Diğer her şey
  3. İstanbul
  4. Ümraniye
  5. Namık Kemal Mah.
  • kiralık 2.kademe fitness eğitmenlik belgesi.

    2.kademe fitness eğitmenlik belgem kiralıktır. yıllık 2000 lira 0539 592 12 4 ...

  • satılık ssunta mdf talaşı pelet ve tavk çiflikleriçin uygundur

    satılık sunta mdf talaşı kamyon bazında yaz kış temin edilir talaşımız temiz olu ...

  • Güzellik uzmanlığı diploması

    Güzellik uzmanlığı sertifikam var bu sertifika ile usta öğreticinin sahip olduğu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.