Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı

Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı

Adana / Seyhan / Küçükdikili Çınarlı Mah.
3.500₺
  • 3.500₺
    Adana / Seyhan / Küçükdikili Çınarlı Mah.
  • Özel ders / Sanat dersleri

  • Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı
  • İlan no#4525492
  • İlan tarihi 12 Aralık 2023
  • Ders yeri Öğrenci veya öğretmen evi
  • Ders veren Bay
 
Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızda % 100 Başarı
ÜNİVERSİTELERİN GÜZEL SANATLAR FAKÜLTELERİ İÇİN KARAKALEM KURSLARI

(GSF Özel Yetenek – Çizim Sınavları İçin)

- Karakalem Desen, imgesel, Obje, Perspektif, Anatomi, Portre Çizimi, Tablo Hayvan Çizimi

Anadolu Güzel Sanatlar Merkezimizde, üniversitelerin güzel sanatlar fakülteleri için karakalem dersleri verilmektedir. Kursiyerlerimiz özel yetenek sınavlarına hazırlanarak iç mimarlık, animasyon, endüstri ürünleri tasarımı, resim-iş öğretmenliği vb. yaklaşık 25 seçenekten, istedikleri bölümlerin çizim sınavlarına girerek bu fakültelere yerleşmektedir. .

Karakalem derslerinde desen ve imgesel çizimlerini geliştirmeye yönelik perspektif, anatomi, portre, obje, natürmort, dokular, boya teknikleri, ışık-gölge vb. konularda teknik çizim dersleri verilmektedir. Amaç sınavlarda kursiyerlerin karşısına soyut somut kavramları içeren her hangi bir soru çıktığında gördüklerini ve düşündüklerini çizebilmelerine yöneliktir.

Yeni kayıt olan her kursiyerin çizimde sıfır altyapı sahip olduğu varsayılır. Kursiyer zaten çizmeye başlayınca seviyesi de yavaş yavaş ortaya çıkar. Öğretmenler derste her kursiyeri kendi seviyesine göre yönlendirir. Öğretmenlerimizin ortak fikri şudur; resim yapabilmek için yetenek %1, istek ve istikrar ise %99 önemlidir. Resim yapmayı seven kişi zaten bunun için çaba harcadıkça kendisini geliştirip başarılı olmaktadır.

Özel yetenek sınavlarına girebilmek için herhangi bir liseden mezun olmak veya 12 sınıf öğrencisi olmak gerekmektedir. Alan bölüm önemli değildir. Okulun örgün veya açık öğretim olması da önemli değildir. Yaş sınırı yoktur. YGS Sınavında girmek istediği fakültenin baraj puanını aşmışsa herkesin özel yetenek sınavlarına girmeye hakkı vardır.

Özel yetenek sınavlarına girmek, puan türleri ile tercih yapmaya engel değildir. Hatta her iki olasılığı da değerlendirmek, bireyin üniversiteye girme şansını arttıracaktır. Hem yetenek sınavlarında hem de puanlarla başarılı olup bir fakülteye girmeye hak kazanılırsa birey içlerinden birini seçerek kaydınızı o bölüme yaptırabilir.

Bazı kursiyerler henüz 9-10-11. sınıflarda da ders almaya başlarlar. Böylece en iyi üniversitelerde okuma şanslarını arttırmaya yönelik altyapı oluştururlar. Pek çok üniversite mezunu kursiyerimiz özel yetenek sınavlarına hazırlanıp 2. Üniversitelerini okuyarak mutlu olacakları bir meslekleri olsun istiyorlar.

Bazı kursiyerlerin ise hedefinde özel yetenek sınavı yoktur fakat hobi olarak ilgilense de resim sanatını en doğru şekilde icra etmek için bu gruplarla karakalem derslerine girerler.
  • #4525492
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Sanat dersleri
  3. Adana
  4. Seyhan
  5. Küçükdikili Çınarlı Mah.
  • AHŞAP OYMA KURSU İZMİR

    İZMİR KARŞIYAKA'DAKİ ATÖLYEMİZDE AHŞAP OYMA HOBİ KURSLARIMIZ BAŞLIYOR.. H ...

  • KARŞIYAKA RESİM KURSU

    İZMİR KARŞIYAKA'daki ATÖLYEMİZDE YAĞLIBOYA RESİM KURSLARIMIZ SADECE 3 KİŞİLİ ...

  • CAM MOZAİK HOBİ KURSU İZMİR

    KÜÇÜK ve RENKLİ CAM PARÇALARIYLA RESİM YAPIYORUZ.. CAM MOZAİK HOBİ KURSLARIMI ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.