GÜVENİLİR EV İDARECİSİ

GÜVENİLİR EV İDARECİSİ

İstanbul / Kartal / Petroliş Mah.
1₺
 
Bir evin ,yada bir villanın sevk ve idaresinde ev sahibine her konuda yardımcı olacak,her konuda ev sahibinin hak ve menfaatlerini koruyacak,alış verişlerini ,daire veya villanın onarım işlerini,ev sahibinin resmi daireler nezdinde yapılması istenen ve gereken bütün işlemleri hatta eğer istenirse finansal ve gayrimenkul yatırım alanında yardım istekleri ve iş sahibinin her türlü işlerinde ona yardımcı olacak ciddi ,güvenilir,son derece dürüst ,engin bir hayat tecrübesi ve deneyimi olan 61 yaşında olmasına rağmen son derece sağlıklı,hareketli,dinamik ve çalışkan biri olarak yardımcılık görevine talibim.Çalışma süreleri ,şartları görüşülerek kararlaştırılacaktır.Karşılıklı itimat ise öyle inanıyorumki belki ilk karşılaşmada belkide daha sonra ki çalışma sürecindeki en kısa sürede anlaşılacaktır.

Bu işi istememin sebebi sadece para kazanmak ihtiyacı değil aynı zamanda sosyal bir aktivite de sayılabilecek tarzda yeni insanlar tanımak ,insanlarla daha çok iletişim içinde olmak ve gerçekten bu yukarıda anlattığım tarzda çalışacak insanların fazla olmaması nedeniyle ,böyle gerçekten dürüst çalışacak yardımcılara ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmak ve bundanda gerçekten insani bir haz duymak istememdendir.

Çalışma bölgesi Ankara,İstanbul Avrupa ve Asya yakası, olabilir. Diğer şehirlerdende teklif veya iş ihtiyacı olursa ve gerçekten yardıma çok ihtiyacı olan olursa yardımcı olmaya çalışacağım ve bu konuda görüşmelere açık olacağım.
  • #4414347
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Yardımcı, Bakıcı
  2. İş arıyorum
  3. Temizlikçi, Ev İşlerine Yardımcı
  4. İstanbul
  5. Kartal
  6. Petroliş Mah.
  • Çekmeköy taşdelende alemdağ civarı yarım gün iş

    CEKMEKOY TASDELEN ALEMDAG CİVARİ YARIM GÜN TEMİZLİK COCUK BAKİMİ YAPARIM TEMİZ T ...

  • Karikoca iş ariyorum

    Karikoca villa işi ariyorum Hanim dünyamutvagi AHCİ SERVİŞ TEMİZLİK ÜTÜ BENİ ...

  • Karikoca iş ariyorum

    Karikoca villa işi ariyorum Hanim dünyamutvagi AHCİ SERVİŞ TEMİZLİK ÜTÜ BENİ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.