golden sahibi olmak için gecikmeyin, fiyatı sadece 350tl

golden sahibi olmak için gecikmeyin, fiyatı sadece 350tl

Marmara » İstanbul » Üsküdar
400₺
golden sahibi olmak için gecikmeyin, fiyatı sadece 350tl
 
golden sahibi olmak için gecikmeyin, fiyatı sadece 350tl golden sahibi olmak için gecikmeyin, fiyatı sadece 350tl golden sahibi olmak için gecikmeyin, fiyatı sadece 350tl golden sahibi olmak için gecikmeyin, fiyatı sadece 350tl golden sahibi olmak için gecikmeyin, fiyatı sadece 350tl golden sahibi olmak için gecikmeyin, fiyatı sadece 350tl
golden prensesler, kendim teslim edebilirim(izmit, ist ve adapazarına) herkese merhaba; 20 ve 23.05.2012 dogumlu golden retriever bebeklerimi sadece bakabilecek ve gerçekten hayatında var olmasını isteyen kişilere ücret karşılığı vereceğim. anne ve baba safkan golden'dir her ikisinin ve yavruların resimlerini şimdi yüklüyorum... köpekleriimin birisinin 3. bir diğeriinin ise ilk yavrularıdır ve tam 9 tane yavru var(dişi/erkek) arkadaslar sizleri uyarmak istiyorum lütfen kandırılmayın...!!! ben ilk seferinde kandırılmıştım..! herkez bir yerlerden resim çalıp yüklüyor ve ilan veriyor sonra da önden bir miktar ücret talep ediyor sonra da ortadan kayboluyor..!!! köpeğinizi kucağınıza almadan kimseye ücret ödemeyin lütfen... yavrular şu anda 3 haftalıklar, 40-45 günlük olduktan sonra vermeye başlayacağım bilgilerinize, unutmayın golden li olmak gerçekten ayrıcalıktır..!, ırk'ını araştırıp bilgi sahibi olunuz lütfen. irtibat no:0533 020 21 95 ve 0536 267 49 71 ismim serdar.
  • #3069340
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık setter av köpeği yavruları

    setter av köpeğimizin yavruları 4 dişi ve 3 erkek olarak itina ile beslenerek 45 ...

  • KOCAELİDEN EŞİ BENZERİ OLMAYAN HUSKY MALAMUTE OĞLUMUZU VERİYORUZ

    PETSHOPLARDA DAHİ BULAMAYCAGINIZ ÜRETİM ÇİTLİKLERİNDE BİLE OLMAYAN HARİKA HUSKY ...

  • acil satılık finnish spitz yavrular

    İnanılmaz tatlı 5 yavrunumu mutlaka görmelisiniz.Irkının en güzellerinden safkan ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.