gaziantepten satlık karoser ve damper

gaziantepten satlık karoser ve damper

G.Doğu Anadolu » Gaziantep » Şehitkamil
Görüşülür
  • Görüşülür
    G.Doğu Anadolu » Gaziantep » Şehitkamil
gaziantepten satlık karoser ve damper
 
gaziantepten satlık karoser ve damper gaziantepten satlık karoser ve damper gaziantepten satlık karoser ve damper gaziantepten satlık karoser ve damper gaziantepten satlık karoser ve damper gaziantepten satlık karoser ve damper
gaziantepten satlık sıfır ve ikinci el kasalar ve damperle sıfır kasa ve damperlerimiz garantili olup itina ile yapılmaktadır fiyatlarımız kullandığımız malzemeye göre çok uygundur. kasa ve damperin bütün malzemeleri birinsi sınıftıren ufuk bi kusurda kasamıza itina ile yiner biz baıyoruz (garanti alanına girmektedir) ikinci el karoser ahşap kasa damper kapalı kasa ve sıfır gibi tankerlerimiz bulunmaktadır (dorse tamiratı iti ile yapılır. NOT: piston tamiratı yapılmaktadır. BİZ BİR MARKAYIZ BİZ BİR SEÇ KAROSERİZ BİZ GAZİANTEPLİYİZ BİZ TÜRKİYENİN EN İYİ KASACILARI ARASINDA BİR LİDERİZ... İLT:TEL:2350184-FAX:235510 4-CEP:607-ADRES:KÜÇÜK SANAYİİ SİTESİ 63 NOLU CAD.NO:25 ŞEHİTKAMİL G.ANTEP(PİZZA LOKANTASINDAN 50 METRE İLERİDE)
  • #1826872
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.