frigorifik kasa ve minibüs izolasyonu

frigorifik kasa ve minibüs izolasyonu

Marmara » İstanbul » Maltepe
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Maltepe
frigorifik kasa ve minibüs izolasyonu
 
frigorifik kasa ve minibüs izolasyonu frigorifik kasa ve minibüs izolasyonu frigorifik kasa ve minibüs izolasyonu frigorifik kasa ve minibüs izolasyonu frigorifik kasa ve minibüs izolasyonu frigorifik kasa ve minibüs izolasyonu
2001 YILININ MART AYINDA, İSTANBUL' UN PENDİK İLÇESİNDE, FRİGORİFİK KASA VE MİNİBÜS İZOLASYONU DANIŞMANLIĞI İLE SEKTÖRE FARKLI BİR BOYUT KAZANDIRAN İZOPOL DANIŞMANLIK, BU GÜN FRİGORİFİK KASA VE PANELVAN İZOLASYONU İMALATI YANINDA, FRİGORİFİK DORSE, SAC KASA, ALÜMİNYUM KASA, AHŞAP KASA, MOBİLYA KASASI, EVDEN EVE NAKLİYE KASASI, TEZGAHLI ÖZEL YAPIM FİBER KASA, TEZGAHLI KARAVAN TİPİ RÖMORK DANIŞMANLIĞI VE TEDARİK FAALİYETLERİNE DEVAM ETMEKTEDİR. AYRICA FRİGORİFİK VE FİBER KASALAR İÇİN, FİBER SANDWİÇ PANEL, POLİÜRETAN PLAKA DANIŞMANLIĞI VE TEDARİĞİDE YAPMAKTAYIZ. AMACIMIZ, DORSE, KASA VE İZOLASYON TALEBİNDE BULUNAN FİRMALARIN VE NAKLİYECİLERİN SAHİP OLACAĞI ÜRÜNÜ TAM MANASI İLE TANITIP, AMACINA UYGUN KASA VE DORSE Yİ, A KALİTE MALZEME İLE YAPILANDIRIP MÜSTERİ HİZMETİNE SUNMAKTIR. AYRICA, ÜLKEMİZDE BULUNAN VE LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE LİDER FİRMALARIN DANIŞMANLIK VE ÜRÜN BAKIM TAMİR KOORDİNESİNİ YÖNETMEKTEYİZ.
  • #1702313
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.