Freelance İllustrasyon, Kitap Resimleme, Grafik Tasarım, Figür, Poster

Freelance İllustrasyon, Kitap Resimleme, Grafik Tasarım, Figür, Poster

Ankara / Çankaya
 
Freelance İllustrasyon, Kitap Resimleme, Grafik Tasarım, Figür, Poster Freelance İllustrasyon, Kitap Resimleme, Grafik Tasarım, Figür, Poster Freelance İllustrasyon, Kitap Resimleme, Grafik Tasarım, Figür, Poster Freelance İllustrasyon, Kitap Resimleme, Grafik Tasarım, Figür, Poster Freelance İllustrasyon, Kitap Resimleme, Grafik Tasarım, Figür, Poster Freelance İllustrasyon, Kitap Resimleme, Grafik Tasarım, Figür, Poster Freelance İllustrasyon, Kitap Resimleme, Grafik Tasarım, Figür, Poster Freelance İllustrasyon, Kitap Resimleme, Grafik Tasarım, Figür, Poster Freelance İllustrasyon, Kitap Resimleme, Grafik Tasarım, Figür, Poster Freelance İllustrasyon, Kitap Resimleme, Grafik Tasarım, Figür, Poster
Merhaba. Yaklaşık 1 yıldır grafik tasarım ile ilgileniyorum ve hem dijital ortamda, hem de elde çizim yapıyorum. Tarzım özetle net ve sadedir, ama talep farklı tarzlar gerektirdiği takdirde farklı birçok stile uyum sağlarım. İllüstrasyon, figür tasarımı ve kitap resimlemenin yanısıra poster, broşür ve kartvizit tasarımları ile de ilgileniyorum. Aynı zamanda, istenilen boyut ve nitelikler belirtildiği takdirde defter kapağı ve ürün deseni tasarımı yapabilirim.

Bireysel ve proje başına çalışıyorum. Tasarımın işleyişini ve ilerleme aşamalarını müşteri ile mutlaka paylaşıyorum. Ücreti, müşterinin tasarımı görüp beğenmesi halinde talep ediyorum.

Projenin ücreti tarafıma sağlandıktan sonra 300 DPi yüksek çözünürlüklü JPEG, PDF ve PSD dosyalarını karşı tarafa gönderiyorum.
  • #4514147
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Eleman, iş
  2. İş arıyorum
  3. Tasarım, Yaratıcılık
  4. Ankara
  5. Çankaya
  • inşaat teknisyeniyim iş arıyorum

    Mimari proje çizimi, belediye takip işleri,İleri düzey Autocad Photoshop kullanı ...

  • mimari, grafik ve 3d designer

    mimari proje/grafik tasarım ve 3D interior and exterior modelleme ve render mima ...

  • Freelance Hikaye resimleme,Logo & maskot tasarım yapabilirm - Türkiye Geneli

    Resim öğretmenliği mezunuyum 4 yılı aşkın süredir yayın evleriyle çalışıyorum lo ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.