en çok yumurtlayan tavuk cinsleri nelerdir?

en çok yumurtlayan tavuk cinsleri nelerdir?

Bursa / Osmangazi / Alipaşa Mah.
18₺
 
Alipaşa Mah. hayvanlar ilanları Alipaşa Mah. hayvanlar ilanı ver Alipaşa Mah. hayvanlar fiyatları Alipaşa Mah. hayvanlar ilanı Alipaşa Mah. hayvanlar ilanları Alipaşa Mah. hayvanlar ilanı ver Alipaşa Mah. hayvanlar fiyatları Alipaşa Mah. hayvanlar ilanı Alipaşa Mah. hayvanlar ilanları Alipaşa Mah. hayvanlar ilanı ver
Her bölge ve iklim şartlarında değişmekle birlikte bir genel öngörü olarak ele alacak olursak kısaca sıralamayı şu şekilde yapabiliriz; Kahverengi Lohman,Siyah Atak-S,Sussex,Çil Pleymut vs. bu şekilde bir sıralama yapılabilmekle birlikte yinede o bölge ve iklim koşulları ve şartları kesinlikle göz önünde bulundurulması gerekmektedir.Mesela; ılıman bir bölgede her ne kadar Kahverengi Lohman iyi verim veriyor ise de bölge değişip rakım yükseldiğinde Siyah Atak-S ve diğer ırkların da oralarda daha fazla verim verip daha fazla araziden yararlandıkları ve daha az sağlık problemleri yaşadıkları bilinmektedir.Netice olarak her zaman dile getirdiğimiz gibi ırk seçimi yaparken kesinlikle kendi bölgemize uyum sağlayabilen bir ırk seçmek zorundayız.Kulaktan duyma veya maalesef üzülerek belirtmeliyiz ki ; ülkemizde ki bu işi yapan firmaların o an elinde hangi ürün varsa o ürünün reklamını yapması ile karar vermeyelim.Ve yine üzülerek belirtelim ki Türkiye’de ki bu işi yapan firmalar arasında BALIKESİR YARKA’YI ayırır isek tüm firmaların satış personelleri maalesef ki prim üzerinden çalışmaktadır.Buda şu demektir; bu şahıs her ne şart altında olursa olsun o ürünü satmak zorundadır. Çünkü ; geçimini bu şekilde sağlamaktadır.Yine gururla söylemeliyiz ki 18 yıldır bu sektöre hizmet vermekteyiz.Tüm ilklerde önde olduğumuz gibi satış personelimizi de ofis sistemi ve maaş ile çalıştıran Türkiye’de ilk ve tek firmayız.Bu şu demektir; bizim personelimiz satış yapsa da yapmasa da zaten maaşını alacaktır.Buda personelimizi sadece ürün satabilmek için ne abartılı ne yalan ne de fazla birşeyler söylemek zorunda bırakmamaktadır.Tabi ki; burada söylenecek çok şey olmakla birlikte yine edep ve adabımızdan taviz vermeden bundan sonra ki düşünce,karar ve tercihleri siz müşterilerimize tüm üreticilere bırakıyoruz.

• VİZYONUMUZ:

• Ç alışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daima iyiye ve daima ileriye taşımak çağdaş türkiyemizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlımzı sürdürmek vizyonumuzdur.

• MİSYONUMUZ:

• Ba lıkesir yarka olarak çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak bunu yaparkende müşteri memnuniyetini ön planda tutarak etik ve ahlaki değerler ışığında kaliteden ödün vermeden satışlarımızı artırmak gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.

[MİNİMUM SATIŞIMIZ 100 ADETTİR. İLAN VERDİĞİMİZ TÜM NOKTALARA SEVKİYATLARIMIZ BULUNMAKTADIR. HAFTANIN 7 GÜNÜ CUMARTESİ PAZAR DAHİL SABAH 08:00 İLE AKŞAM 22:00 KADAR MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİMİZİ ARAYIP DETAYLI BİLGİ ALABİLİR SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ…
  • #4442407
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Kümes hayvanları
  3. Tavuk ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Alipaşa Mah.
  • doğal-gezen-salma tavuk Balıkesir Yarka Farkıyla!

    Hepimiz az çok biliriz ki ülkemizin her bölgesinde ki imkanlar veya bitki örtüsü ...

  • doğal yumurta tavuğu nasıl yetiştirilir ?

    Arkadaşlar uzun yıllardır hep seminer,brifing, müşterilerimize verdiğimiz bilgil ...

  • Ataks Tavuk {TavukÇu}

    20-25 GÜNLÜK AMERİKAN BRONZ HİNDİ SATIŞLARIMIZ BULUNMAKTADIR. SİYAH ATAKS YAR ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.