el beslemesi bebek jako papağanlar

el beslemesi bebek jako papağanlar

Marmara » İstanbul » Bakırköy
1.900₺
  • 1.900₺
    Marmara » İstanbul » Bakırköy
el beslemesi bebek jako papağanlar
 
el beslemesi bebek jako papağanlar el beslemesi bebek jako papağanlar el beslemesi bebek jako papağanlar el beslemesi bebek jako papağanlar
JAKO AŞK'tır... EL BESLEMESİ KAPALI BİLEZİK ÇİFTLİK ÜRETİMİ BEBEKLERİM GELMİŞTİR. 11 MM BİLEZİKTİR.DOĞA YAKALAMA DEĞİLDİR.KONUŞMA VE SAĞLIK GARANTİSİ VERMEKTEYİM. 2 ADET 15 GÜNLÜK 1 ADET 25 GÜNLÜK 3 ADET 30 GÜNLÜK 4 ADET 45 GÜNLÜK 1 ADET 55 GÜNLÜK UÇARAK ELİNİZE GELME GARANTİSİ VE YİNE KONUŞMA GARANTİSİ VERMEKTEYİM. RİCA EDİYORUM CİDDİ ALICILAR GSM'DEN ULAŞSINLAR.YOĞUNLUK NEDENİ İLE MSJ'LARA CEVAP VEREMİYORUM. BÜTÜN SATIŞLARIMIZ YASALDIR. BAKIRKÖY/İST TÜM TÜRKİYEYE BÜTÜN SORUMLULUK BİZE AİT OLMAK ÜZERE ANLAŞMALI FİRMALARLA GÖNDERİM VARDIR. BEBEKLERİMİZ PROFESYONEL MAKİNALARDA BÜYÜTÜLMEKTEDİR.
  • #4177831
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.