chopper tarzı bisiklet imal ediyorum

chopper tarzı bisiklet imal ediyorum

Akdeniz » Adana » Seyhan
1.250₺
  • 1.250₺
    Akdeniz » Adana » Seyhan
chopper tarzı bisiklet imal ediyorum
 
chopper tarzı bisiklet imal ediyorum chopper tarzı bisiklet imal ediyorum chopper tarzı bisiklet imal ediyorum chopper tarzı bisiklet imal ediyorum
atölyemde chopper tarzı bisiklet imal etmekteyim. değişik ebatlarda arka kalın lastik ön ince lastikli istenildiğinde standard lastikli chopper tarzı bisikletler sipariş üzerine imal edilir. kişiye özel tasarımlar 30 gün kendi modellerimin teslimat süresi 20 gündür. bisikletlerin kadrolarında kullanılan malzemeler bisikletin taşıyabileceği ebat ve kalınlıktadır. fren teşkilatları pergel, disk, tamburlu, kampanalı, kontra pedal şeklindedir. bisikletlerin teslim yeri adana da test edilerek müşteriye sunulur. ayrıca kargo tipinde iki, üç ve dört tekerlekli bisikletlerde imal edilmektedir. yol dışı (off road) tipinde benzin motorlu scotter, gokart ve yük bisikletleri istek üzerine imal edilir. kargo tipinde iki, üç, ve dört tekerlekli 75 kg ile 150 kg taşıma kapasitesine sahip modeller üretilmektedir. chopper tarzı bisikletler 350 tl ile 2500 tl arasında fiyat aralığı ile satışa arz edilmektedir.imalat yerim adana da olup teslimatlar müşterinin kendisine test edilerek sağlam ve kusursuz olarak verilmektedir. bisikletlerin tüm aksamları türkiyeden temin edilmekte ve parça sorunu olmamaktadır. chopper tarzı bisikletlerin düz asfalt yolda kullanılması gerekmektedir. HERKESTEN AYRICALIĞINIZ OLSUN ARKASINDAN HAYRANLIKLA BAKILACAK ÖZGÜN BİSİKLETLER İÇİN İRTİBAT KURUNUZ. Tel:
  • #2835728
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.