chiller grubu bakım onarım devvsis

chiller grubu bakım onarım devvsis

Kayseri / Kocasinan / Sanayi Mah.
 
Firmamız; rooftop klima cihazları, endüstriyel büyük kapasiteli klima cihazları, her ihtiyaca yönelik chiller grupları, su soğutma üniteleri, vidalı kompresörlü soğutma gruplarının bakım ve onarımını gerçekleştirmektedir.

Sezon başı bakımları, arıza teşhis, onarım, tamir ve devreye alma, modernizasyon ve yedek parça temini konusunda hizmet verir.

Kayseri, Niğde, Nevşehir, Yozgat, Mersin, Sivas, Adana, Erzincan, Erzurum, K. Maraş, Malatya, Mersin ve başta olmak üzere her bölgeye hızlı çözüm üretebilmekteyiz.

Plastik enjeksiyon makinaları, cnc kalıp üretimi gibi sanayi sektöründe geniş kullanım alanlarına sahip olan su soğutma cihazları gıda endüstrisinde paketleme makinaları ve süt soğutma tesislerinde de yaygın olarak kullanılmaktadır.

Pilakalı eşanjör seçim ve temini, her marka chiller su soğutma cihazı yedek parça temini konusunda alternatif üretebilme yeteneğine sahip işletmemiz ile 20 yıldır hizmetinizdeyiz.

NEMLENDİRME ,SERİNLETME, OTAMASYON,MANTAR, MANTAR ODASI, MANTARHANE, MANTAR ODASI NEMLENDİRME, MANTAR ODASI ISITMA SOĞUTMA, SOĞUTMA, SOĞUK HAVA DEPOSU, SOĞUK HAVA DEPOSU OTOMASYON, KASAP ODASI, KASAP İÇİN SOĞUK ODA, SOĞUK DEPO, SOĞUK DEPO NEMLENDİRME, OTOMASYON UZAKTAN KONTROL, ÇİÇEK KÖKLENDİRME ODASI, BİTKİ KÖKLENDİRME ODASI, İKLİM KABİNİ, YEŞİLLİK SULAMA, MANAV REYONU SULAMA SİSLEME, SİSLEME SİSTEMLERİ, AÇIK ALAN SERİNLETME SİSLEME, ISI KAYIT VE UZAKTAN İZLEME, GIDA DEPOLAMA, TAVA DONDURMA TEZGAHI,
  • #4511245
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Firmalar, Bayilikler
  3. Kayseri
  4. Kocasinan
  5. Sanayi Mah.
  • hava kurutucu bakım ve onarım devvsis

    Gökçe Soğutma olarak; Her marka ve model basınçlı hava kurutucu sistemlerin b ...

  • soğuk hava deposu otomasyon ,Isı Kayıt ve Uzaktan İzleme devvsis

    SOĞUK HAVA DEPOLARINDA OTOMASYON,UZAKTAN KONTROL – Dijital Sıcaklık Göstergeler ...

  • çiçek köklendirme, yetiştirme kabini devvsis

    İKLİM KABİNİ KABİN İÇİNDEKİ ISI VE AYDINLATMA KONTROLÜ İLE İSTEDİĞİMİZ MEVSİM Ş ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.