cane corso satılık yavruları

cane corso satılık yavruları

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Cane corsa yaş 0-3 Aylık Bademler Köyü Cane corsa Sahibinden Bademler Köyü yaş 0-3 Aylık köpek Bademler Köyü Cane corsa Bademler Köyü köpek ilanlari Bademler Köyü
Çok sadık, içten ve ev ortamında sessiz köpeklerdir. Bu ırk köpekleri çok yetenekli ve eğitilmeye uygun köpeklerdir. Hareketli, istekli, dikkatli ve koruyucudur. Bu ırk köpekler, çocuklara karşı harikadır. Sahiplerine karşı uysal ve sevecendir. Koruyucu olma durumları dışında kibardır. Cane Corso azimli bir yapıya sahiptir. Mükemmel bir bekçi köpeğidir. Ev yaşamında zorlanmadan uyum gösteren bu ırk, sahiplerinin en yakınında, destekçileri olur. Evde ve açık alanlarda korkulacak anlarda ve insanların korunması gereken durumlarda orada bulunur. Diğer köpeklere ve yabancılara karşı agresiftir. Yavru dönemlerinde toplum kuralları öğretilmeli, sosyalleştirilmeli ve mutlaka itaat etmesi öğretilmelidir. İtaat etmeyi öğrendikleri zaman yumuşak başlı bir arkadaş olacaktır. Yabancılara karşı daima kuşku duyar, ancak ailesine karşı harikadır. Bu ırk köpekleri yeteri kadar egzersiz yapma fırsatı buldukları takdirde apartmanda yaşayabilirler. Onlar yaşadıkları yerde açık alan ya da bahçeli ev olduğunda memnun olacaklardır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4517447
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • golden retriever sahiplenmek istiyorum

    yavru golden retriever sahiplenmek istiyorum. istanbulda yaşıyorum. ücretsiz sah ...

  • Sivava yavruları satılık

    Bazı insanlar Chihuahua cinsi köpeklerin sinirli köpekler olduklarını düşünür. F ...

  • Bichon havanese yavruları

    Bir aylık yavrular. Üç erkek üç dişi. Anneleri çok akıllı ve tatlıdır. İnsanlar, ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.