bodrumda resim kursu

bodrumda resim kursu

Ege » Muğla » Bodrum
Görüşülür
bodrumda resim kursu
 
bodrumda resim kursu bodrumda resim kursu bodrumda resim kursu bodrumda resim kursu bodrumda resim kursu bodrumda resim kursu
BODRUM'DA RESİM DERSLERİ Karakalem, Suluboya, Kuru pastel, Yağlıboya üzerine TEMEL VE İLERİ TEKNİKLER BODRUM OASİS AVM HAKAN DERYA ÖMÜRLÜOĞLU 1970 yılında Almanya'nın Stuttgart kentinde doğan Hakan Derya Ömürlüoğlu, yurt dışında geçen çocukluğunun ardından, gençlik yıllarının büyük bir kısmını İstanbul'da geçirdi. Uzun yıllar Taksim'de, aynı zamanda kurucusu olduğu ünlü bir caz barın işletmeciliğini yaptı. Resmin dışında, müzik ve edebiyatla da ilgilendi. Doğaya, insana, hayvanlara ve renklere olan hayranlığı, yaşamını resim üzerine kurmasında etkili oldu. Çalışmaları, sulu boya ve yağlı boya olarak peyzaj, figüratif, natürmort ve portre gibi geniş bir konu yelpazesine sahiptir. Ömürlüoğlu çalışmalarını, "Sanatta, nesnellikten beslenmenin kaçınılmaz olduğunu ve samimi bir yaratıcılığın ancak gerçeklerden yola çıkıldığında mümkün olabileceğini düşünüyorum." sözleriyle ifade ediyor. Hakan Derya Ömürlüoğlu, 2010 yılında yerleştiği Bodrum'da resim çalışmalarına devam etmekte, aynı zamanda da resim dersleri vermektedir.
  • #4123346
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Sanat dersleri
  • BODRUM'DA RESİM KURSU

    Kara kalem ve yağlı boya resim dersleri. Yetişkinler için hobi amaçlı atölye or ...

  • çocuklara drama kursu ankara

    çocuklara drama kursu ankara Düşkapanı Sanat Merkezi yeni dönem drama grupları ...

  • Çocuklara yetişkinlere resim kursu antalya

    Nilüfer Sanat Evi Antalya'da çocuklara, yetişkinlere, güzel sanatlara hazırlık k ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.