bayan stajyer bilgisayar şirketine

bayan stajyer bilgisayar şirketine

Ankara / Çankaya / Kültür Mah.
  • Ankara / Çankaya / Kültür Mah.
  • Eleman, iş / Eleman arıyorum / Tamir, Bakım

  • bayan stajyer bilgisayar şirketine
  • İlan no#3950525
  • Çalışma şekli Staj
  • Deneyim Aranmıyor
  • Eğitim durumu Fark etmez
 
BAYAN STAJYER BİLGİSAYAR ŞİRKETİNE bayan stajyer bilgisayar şirketine bayan stajyer bilgisayar şirketine bayan stajyer bilgisayar şirketine bayan stajyer bilgisayar şirketine BAYAN STAJYER BİLGİSAYAR ŞİRKETİNE BAYAN STAJYER BİLGİSAYAR ŞİRKETİNE BAYAN STAJYER BİLGİSAYAR ŞİRKETİNE BAYAN STAJYER BİLGİSAYAR ŞİRKETİNE BAYAN STAJYER BİLGİSAYAR ŞİRKETİNE
BAYAN STAJYER BİLGİSAYAR ŞİRKETİNE : Bizler 1991 yılından beri Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. olarak bilgisayar satış, aksesuar, çevre birimleri, TSE-HYB Teknik Servis alanında hizmet veren bilgisayar firmasıyız. 1991â den günümüze kadar 170â e yakın değişik meslek dallarında stajyer öğrenci yetiştirmiş bulunmaktayız. Aynı zamanda bir çok staj yeri bulamayan öğrencilere de aynı iş alanında meslektaşlarımıza stajyer göndererek staj yeri imkanı sağlamış bulunmaktayız. Firmamızda Satış Elemanlığı Ustalık Belgesi, Bilgisayar alanında Ustalık Belgesi Ve Usta Öğretici Belgesi mevcuttur.

Meslek Liseleri Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatı doğrultusunda meslek liseli öğrencilerinin zorunlu staj yeri bulması veya okulun bulması ve staj yaptırması gerekir. Böyle bir zorunluluğa imkan tanıyan firmamız öğrencinin staj yapacağı Meslek Grubu alanında staj yapma-yaptırma imkanı sağlayacaktır. Meslek anlamında kendini geliştirecek staj yaparken de meslek alanında ilerleme sağlayacak stajyer bayan alınacaktır. Firmamıza alınan stajyer öğrenciden başka, fazladan boşta kalan staj yeri bulamayan öğrenci var ise, firmamıza başvurarak başka özel şirketlere yönlendirme imkanımız mevcuttur. Staj süresi bittiğinde başarılı olan stajyer, firmamızda kadro boşluğu var ise kadroya alınacak, kadro boşluğu yok ise başka özel şirketlere referans vererek işe girme imkanı sağlanacaktır. Önceki yetiştirdiğimiz öğrenciler, büyük şirketlere referansımızla girmiş, ve yüksek maaşlarla çalışmakta firmamızın gurur kaynağı olmuşlardır. Yukarıda bahsedilen staj için, lise, açık lise, çıraklık eğitim, üniversite öğrencilerinin de zorunlu stajı var ise yararlanabilirler.

Aşağıda staj yaptırabileceğimiz meslek alanlarını belirtiyoruz.

01. Bilgisayar donanım

02. Bilgisayar yazılım

03. Web Tasarım

04. Ağ bağlantıları, kablolama

05. Sekreterlik

06. Halkla ilişkiler

07. Satış ve pazarlama

08. Büro Yönetimi ve Sekreterlik

09. Muhasebe

10. Grafik Tasarım

11. Açık Meslek Lisesi

12. Çıraklık Eğitim Merkezine Başlayacaklar..



Müracaatlar : 1 Adet Son Çekilmiş Vesikalık fotoğrafla birlikte, şahsen gelerek başvurabilirler. Staj hakkında ayrıntılı bilgi verilememekte ancak, şahsen gelerek bilgi alınabilir. Fotoğrafsız başvuru kabul edilmemektedir. Telefonla iş hakkında bilgi verilmemektedir.

Şahsen görüşülecek Kişi : Mesut KABALCI/ Şirket Müdürü

Görüşme saatleri : 09:00 â " 19:30

Adres Tarifi : Kızılay göbekten Ziya Gökalp Caddesi üzerinden giderken; Mithatpaşa köprüsünün altından geçince sağdan 4. bina, Türkiye Finans ve Çağdaş Marketin tam karşısı. Kolej Semtinden gelirken Kızılayâ a doğru soldan 9. bina Çağdaş Market ve Türkiye Finans karşısı.

Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti.

Ziya Gökalp Cad. No : 28/1 06420 Kızılay/Ankara

Şirket Cep : Mesut KABALCI (0555) 965 18 75

İş Tel : (0312) 430 20 22 (Pbx)

Web Site : www.mesutbilgisayar.com.tr

Mail : satis@mesutbilgisayar.com.tr
  • #3950525
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Eleman, iş
  2. Eleman arıyorum
  3. Tamir, Bakım
  4. Ankara
  5. Çankaya
  6. Kültür Mah.
  • ankarada stajer bayan

    STAJER : Meslek liseleri, Açık Liseler veya Meslek Yüksek Okullarının SEKRETERLİ ...

  • bilgisayar firmamıza bayan sekreter

    BİLGİSAYAR FİRMAMIZA BAYAN SEKRETER. MÜRAACATLAR ŞAHSEN MESUT BİLGİSAYAR SAN. Tİ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.