bayan çıraklık eğitim merkezi adayı

bayan çıraklık eğitim merkezi adayı

Ankara / Çankaya / Kültür Mah.
  • Ankara / Çankaya / Kültür Mah.
  • Eleman, iş / Eleman arıyorum / Tamir, Bakım

  • bayan çıraklık eğitim merkezi adayı
  • İlan no#4436453
  • Çalışma şekli Tam Zamanlı
  • Deneyim Aranmıyor
  • Eğitim durumu Fark etmez
 
bayan çıraklık eğitim merkezi adayı bayan çıraklık eğitim merkezi adayı bayan çıraklık eğitim merkezi adayı bayan çıraklık eğitim merkezi adayı bayan çıraklık eğitim merkezi adayı bayan çıraklık eğitim merkezi adayı bayan çıraklık eğitim merkezi adayı bayan çıraklık eğitim merkezi adayı bayan çıraklık eğitim merkezi adayı
BAYAN ÇIRAKLIK EĞİTİM MERKEZİ ADAYI

Bizler 1991 yılından beri Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. olarak bilgisayar satış, aksesuar, çevre birimleri, TSE-HYB Teknik Servis alanında hizmet veren bilgisayar firmasıyız. 1991’ den günümüze kadar 175’ e yakın değişik meslek dallarında Stajyer öğrenci yetiştirmiş bulunmaktayız. Firmamızda Satış Elemanlığı Ustalık Belgesi, Bilgisayar alanında Ustalık Belgesi Ve Usta Öğretici Belgesi mevcuttur.

Firmamız İlkokul, Ortaokul, Lise, iki ve dört Yıllık üniversite mezunlarına imkan sağlamaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatı doğrultusunda Çıraklık Eğitim merkezine göndererek Çıraklık, Kalfalık, Ustalık, seviyelerinde öğrenci yetiştirmektedir. Meslek anlamında kendini geliştirecek, staj yaparken de meslek alanında ilerleme sağlayacak stajyer bayan alınacaktır. Erkek öğrenci kadromuz dolmuştur. Firmamıza alınan stajyer öğrenciler kadrosu dolduğunda, boşta kalan staj yeri bulamayan çıraklık eğitime gidecekler olur ise, firmamıza başvurarak başka meslektaşlarımıza yönlendirme imkanı sağlamaktayız. Mesleki Çıraklık eğitimi işleyişi şu şekilde olacaktır. Mesleki eğitim görecek bayan, 5 gün işletmeye, haftada Bir gün Cumartesi veya Pazar Çıraklık eğitim merkezine gidecektir. Sigorta Primi devlet tarafından yatacak, staj maaşı işletmemiz tarafından ödenecektir. Çıraklık eğitim Merkezine ilkokul ve ortaokul mezunları Çıraklık, Kalfalık Ve Ustalık olmak üzere 6 Yıl, Lise mezunları Kalfalık ve ustalık olarak 3 Yıl, Üniversite mezunları da sadece ustalık eğitimine giderek 1 yıl devam edeceklerdir. Eğitimlerin sonunda paha biçilmez USTALIK BELGESİ’ ne sahip olunacak. Bu belge işe giremeyen şahıslara iş imkanı kendiliğinden oluşacak, Özel Firma, Sözleşmeli kadro ile Resmi kurum hatta kendi işyerini açma imkani olacak, ustalık ruhsatı olduğundan kendi işletmesini yürütebilecektir. Günümüzde binlerce şahıs Ortaöğretimlerden, Üniversitelerden mezun olmakta, mesleği olmadığından iş bulamamaktadır. Kpss sınavlarında başarı gösteremeyenler, yıllarca sınavlara girip çıkmaktadır.

Ustalık eğitimi bittiğinde başarılı olan öğrenci, firmamızda kadro boşluğu var ise kadroya alınacak, kadro boşluğu yok ise başka özel şirketlere referans vererek, iş imkanı sağlayacaktır. Önceki yetiştirdiğimiz öğrenciler, büyük şirketlere referansımızla girmiş, yüksek maaşlarla çalışmakta ve firmamızın gurur kaynağı olmuşlardır. Meslek öğrenmeye gelen öğrencinin, hem çıraklık eğitim merkezinde, hemde firmamızda cep telefonu, facebook, twıtter gibi sosyal paylaşım siteleri bağımlısı olmaması gerekmektedir.

Aşağıda firmamıza alacağımız alanları kapsayan mesleki eğitime gidecek, adayların öğrenecekleri ve yaptırabileceğimiz meslek alanlarını belirtiyoruz.

01. Bilgisayar donanım Teknik Servis,

02. Bilgisayar yazılım,

03. Web Tasarım,

04. Ağ bağlantıları, kablolama,

05. Sekreterlik

06. Halkla ilişkiler

07. Satış ve pazarlama

08. Büro Yönetimi ve Sekreterlik

09. Ön Muhasebe

10. Grafik Tasarım

Müracaatlar : 1 Adet Son Çekilmiş Vesikalık fotoğrafla birlikte, şahsen gelerek başvurulur. Eğitim hakkında tyelefonda ayrıntılı bilgi verilmemekte, ancak şahsen gelip başvuru formu dolduran adaylar bilgi alınabilir. Fotoğrafsız başvuru kabul edilmemektedir.

Şahsen görüşülecek Kişi : Mesut KABALCI/ Şirket Müdürü

Görüşme saatleri : 09:30 – 19:30

Adres Tarifi : Kızılay göbekten Ziya Gökalp Caddesi üzerinden giderken; Mithatpaşa köprüsünün altından geçince sağdan 4. bina, Türkiye Finans ve Çağdaş Marketin tam karşısı. Kolej Semtinden gelirken Kızılay’ a doğru soldan 9. bina Çağdaş Market ve Türkiye Finans karşısı.

Açık Adres :

Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. Ziya Gökalp Cad. No : 28/1 06420 Kızılay/ANKARA (0312) 430 20 22 / (0555) 965 18 75
  • #4436453
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Eleman, iş
  2. Eleman arıyorum
  3. Tamir, Bakım
  4. Ankara
  5. Çankaya
  6. Kültür Mah.
  • bayan stajyer bilgisayar şirketine

    BAYAN STAJYER BİLGİSAYAR ŞİRKETİNE 1. Dönem Sonu, 2. Dönem Başlangıcı, Dönem iç ...

  • oto boya ustası aranıyor

    Afyon daki servisimizde çalışmak için usta ve kalfaları aranıyor.ssk+yemek+servi ...

  • jant düzeltme lastik ustası aranıyor

    Pendik Oto Sanayi Sitesinde çalışacak lastik sök tak rot balans jant düzeltme la ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.