alman kurdu satılık köpekleri

alman kurdu satılık köpekleri

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Aşılı Alman çoban kurdu Bademler Köyü Alman çoban kurdu ilanları Bademler Köyü köpek ilanları Alman çoban kurdu yaş 0-3 Aylık Bademler Köyü Dişi ve Erkek Sahibinden Bademler Köyü
Karakter yapısına kısaca bir göz attığımızda, mükemmel bir aile köpeği olduğunu görüyoruz.

Sosyal ve zeki olan mizacı çok kolay eğitim almasını da sağlıyor. 4-5 yaşında bir çocuğu çekinmeden yanlarına bırakabilirsiniz. Emin olun Kurt, çocuk olduğunun bilincinde olacaktır. Çocuğa zarar vermek bir yana dursun gelebilecek zararlardan da onu canı pahasına koruyacaktır. Aynı zamanda çocuğunuz sabrı tükenmek bilmeyen bir oyun arkadaşına sahip olacaktır.Sakin bir dost gibidir ve asla düşmanca davranmaz.Aileci ve sosyal karakteri yanı sıra Alman Çoban Köpeği gayet güvenilir bir bekçi köpeği de olabilir.Dikkatli, her daim tetikte, korkusuz ve hevesli olup, neşeli, itaatkar ve öğrenmeye de isteklidir. Büyük sadakat ve cesaretleriyle de ön plana çıkarlar. İçgüdüsel yapısı bakımından bir alan koruma ve şahıs koruma özelliği olan Alman kurdu, doğru bir eğitime tabi tutulup bu özellikleri pekiştirilirse ortaya mükemmel bir koruma köpeği çıkacaktır.Alman Kurdunu diğer köpek ırklarından üstün kılan en önemli özellik; dengeli olan karakterleridir.Sosyallik ve bekçilik özellikleri bir terazinin iki kefesine yerleştirilecek olsa, bunlardan biri arttığı zaman diğeri aynı oranda düşecektir.Örneğin; bir Rottweiler cinsi köpek mükemmel bir bekçi köpeği olabilir ama çocuğunuzla yalnız bırakmazsınız. Alman Çoban köpeği çocuğunuza karşı bir Golden kadar sevecen olur, eve girecek bir hırsıza karşı Rottweiler kadar sert olabilir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

  • #4491361
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • Satılık pomeranian mini

    Elimizde 2 tane yavru 4 aylik pomeranian var bitun bilgileri sifir besuz otuz d ...

  • SATILIK PAG 3AYLIK

    SATILIK PAG 3AYLIK kızım için aldık ama daha önce hiç köpek bakmadık,bundan dola ...

  • izmir,de fransız bulldog yavruları

    erkek fransız bulldog dişi fransız bulldog yavru erkek french bulldog yavru diş ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.