acil fiyat... düştü sahibinden satılık iveco 35.9 kamyonet...

acil fiyat... düştü sahibinden satılık iveco 35.9 kamyonet...

Ankara / Keçiören / Uyanış Mah.
12.500₺
 
acil fiyat... düştü sahibinden satılık iveco 35.9 kamyonet... acil fiyat... düştü sahibinden satılık iveco 35.9 kamyonet... acil fiyat... düştü sahibinden satılık iveco 35.9 kamyonet... acil fiyat... düştü sahibinden satılık iveco 35.9 kamyonet... acil fiyat... düştü sahibinden satılık iveco 35.9 kamyonet... acil fiyat... düştü sahibinden satılık iveco 35.9 kamyonet... acil fiyat... düştü sahibinden satılık iveco 35.9 kamyonet...
aciiiiillll..satılık Aracım 1996 model ful bakımlı olup motoruna kadar yeni yapılmıştır yük görmemiş ve ezilmemiş dır.acil ihdiyac dan dolayı değerinin altında bir fiyata satılıktır. Araştırdığınız zaman sizde değerinin altında olduğunu göreceksiniz. pazarlık sünnet dir araç basında çok az bir pazarlık vardır..aracım hiç masrafsız olup alıcı tek kuruş harcamadan binecektir..aracımda hidrolik direksiyon cd çalar ve mp3 çalar deri döşeme koltuklar geri vites senzör ü merkezi kilit alarm aküler yeni tekerler ?yüzde 60 dır istediğiniz ustaya bakıtmak da özgürsünüz.aracım tama mi ile dost da gidecek bir araç dır.aracımın tüm aksamları calışır ve muayyerdir ben aracıma fazlasıyla kefilim.NOT ARACIMIN MUAYNESİ BİTMİŞTİR. muayne alıcıya aitdir. araç muayne ye gittiğinde kesinlikle bir problem çıkartmaz. muaynesi 250 tl dir. şimdiden aracımın alıcısına hayırlı olsun...araç 1 hafta içerisinde ilandan kaldırılacaktır.
  • #4412164
  • MEGA Foto
  • Harita
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Ticari araçlar
  3. Satılık
  4. Kamyon, Kamyonet
  5. Iveco - Otoyol
  6. 35
  7. Ankara
  8. Keçiören
  9. Uyanış Mah.
  • bakmadan geçme tamperli 35 9

    1993 model olan 35 9 aracımızın hiç bir kusuru yoktur pazarlık payı vardır numar ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.