UCUZ PLASTİK HASIR FİYATLARI

UCUZ PLASTİK HASIR FİYATLARI

İstanbul / Küçükçekmece / Atatürk Mah.
Ücretsiz
  • Ücretsiz
    İstanbul / Küçükçekmece / Atatürk Mah.
  • Alışveriş / Diğer her şey

  • UCUZ PLASTİK HASIR FİYATLARI
  • İlan no#4156783
 
UCUZ PLASTİK HASIR FİYATLARI UCUZ PLASTİK HASIR FİYATLARI UCUZ PLASTİK HASIR FİYATLARI UCUZ PLASTİK HASIR FİYATLARI UCUZ PLASTİK HASIR FİYATLARI UCUZ PLASTİK HASIR FİYATLARI
Camilere Uygun Hasır Fiyatları

Evlerde, işyerlerinde, otel, motellerde, cami, mescidlerde, yazlıklarda, kır gezilerinde, pikniklerde, plajlarda, turistik tesislerde, toplu dinlenme ve eğlence yerlerinde hem kullanım aracı hem de pano ve hediyelik eşya olarak düşünebilirsiniz.

Taşımada kolaylık sağlar, hafifliği ve esnekliği ile az yer kaplar. Dokunarak imal edildiğinden dolayı gözenekleri elektrik süpürgesi ve diğer temizleme araçları ile kolayca temizlenir. Bundan böyle plastik hasırınızı günlük yaşamınızda her istediğiniz yerde zevkle kullanabilirsiniz.

Çift taraflı kulllanma imkanı olduğundan değişik renk cümbüşü içinde görmek mümkündür. Ayrıca çift katta oluşur ve içindeki hava boşluğu sayesinde yazın sıcağa karşı duyarsızlığı, kışın soğuğu geçirmemek özelliği ile dört mevsim kullanılabilir. Ayrıca toz, kum, çakal, diken gibi benzeri maddeler içinde tutmaması nedeniyle her mekanda, değişik amaçlarla kullanılabilmektedir.Yapı olarak yumuşak ve esnektir. Ayrıca alışılmışın dışında olduğundan hem tipik Anadolu motiflerini, hem de modernize edilmiş çizgileri ile farklı bir hava meydana getirir.

Mesai saatleri içerisinde arayabilirsiniz...

Not : Bu fiyatlar 1 bağ ( 20Ad. / 80m2 ) ve üstü için geçerlidir, 80 m2 altı alımlar için lütfen fiyat sorunuz..

UCUZPAZARCI GÜVEN ve UCUZLUĞUN ADRESİ

NECMETTİN BADEM

0532 641 79 60

212 495 45 65

www.ucuzpazarci.com

bademlerzemin@h otmail.com

Atatürk mah. Hürriyet cad. No:33 Küçükçekmece / İstanbul

Cami Halısı , Mescit Halıları, Kuran Kursu Halıları, Samur Cami Halısı, Dinarsu Cami & Mescit Halıları, Şimşek Halı, Mir Halı, Zümrüt Halı Toptan Cami Halıları Satış ve Uygulamasını yapmaktayız.

stanbul ilçelerine satış ve uygulamamız vardır.

İstanbul, Anadolu yakası - Avrupa Yakası - Bomanti, Esentepe, Feriköy, Fulya, Harbiye, Kurtuluş, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Kaptanpaşa, Osmanbey, Seyrantepe, Teşvikiye, Zincirlikuyu, Maslak, Levent, Etiler, Bebek, Zekeriyaköy, Yeniköy, Tarabya, Maden, Kilyos, Emirgan, Balat, Erenköy, Haydarpaşa, Hasanpaşa, Acıbadem, Bostancı, Göztepe, Kozyatağı, Kalamış, Koşuyolu, Moda, Sahrayıcedid, Suadiye, Ziverbey, Söğütlüçeşme, Kalamış, Kızıltoprak, Fikirtepe, Ataköy, Cevizlik, İncirli, Kartaltepe, Basınköy, Yeşilköy, Yeşilyurt, Yayla, Yenimahalle, Zuhuratbaba, Balmumcu, Arnavutköy, Akatlar, Abbasağa, Dikilitaş, Dolmabahçe, Gayrettepe, Maçka, Ortaköy, Mecidiye, Ulus, Yıldız, Çırağan, Kuruçeşme, Hasköy, Elmadağ, Kulaksız, Dudullu, Esenşehir, Ümraniye, Gültepe, Nurtepe, Talatpaşa, Çeliktepe, Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Baltalimanı, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Merter, Yenibosna, Camlıkahve, Kocasinan, Çobançeşme, Beşyüzevler, Barbaros, Küçükköy, Cebeci, Habibler, Halkalı, İkitelli, Sefaköy, İstoç, Yakacık, Rami, Kemerburgaz, Çiftalan, Alibeyköy, Topkapı, Tozkoparan, Güneşli, sanayi, Mahmutbey, Altunizade, Beylerbeyi, Bulgurlu, Harem, Çamlıca, Çengelköy, Kandilli, İcadiye, Sultantepe, Küçükyalı, İdealtepe, Kurtköy, Kaynarca, Esenyalı, Güzelyalı, Paşabahçe, Polonezköy, Kanlıca, Çubuklu, Samandıra, Sarıgazi, Yenidoğan, Terazidere, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, İstinye, Sultanahmet, Cağaloğlu, Cihangir, Dolapdere, Okmeydanı, Sütlüce, Kasımpaşa, Çatalca, Çekmeköy, Eminönü, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Haznedar, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Galata, Kadıköy, Karaköy, Kabataş, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Şişhane, Tuzla, Taksim, Galatasaray, Fenerbahçe, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu, Ağva, Akfırat, Alemdağ, Bahçeköy, Bahçeşehir, Paşabahçe, Binkılıç, Boğazköy, Bolluca,
  • #4156783
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Diğer her şey
  3. İstanbul
  4. Küçükçekmece
  5. Atatürk Mah.
  • 2.EL İNŞAAT KALIP MALZEMELERİ-PLYWOOD-H20-DOKA-MASA İSKELE-TELESKOPİK DİREK-DEMİR DİREK

    KOÇLAR İNŞAAT MALZEMELERİ Sıfır Ve 2.El İnşaat Malzemeleri Plywood Teleskopik ...

  • 2. el plywood kereste iskele demir direk

    KOÇLAR İNŞAAT MALZEMELERİ Sıfır Ve 2.El İnşaat Malzemeleri Plywood Teleskopik ...

  • KOCLAR İNŞAAT MALZEMELERİ-SIFIR VE 2.EL İNŞAAT MALZEMELERİ ALIM SATIMI

    KOÇLAR İNŞAAT MALZEMELERİ Sıfır Ve 2.El İnşaat Malzemeleri Plywood Teleskopik ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.