Trabzonda Sahibinden Satılık Kırmızı Kuyruk Jako + Kafes+ T Tüneği+ Oyuncakları

Trabzonda Sahibinden Satılık Kırmızı Kuyruk Jako + Kafes+ T Tüneği+ Oyuncakları

Karadeniz » Trabzon » Trabzon
1.000₺
  • 1.000₺
    Karadeniz » Trabzon » Trabzon
1/6
Trabzonda Sahibinden Satılık Kırmızı Kuyruk Jako + Kafes+ T Tüneği+ Oyuncakları
 
Trabzonda Sahibinden Satılık Kırmızı Kuyruk Jako + Kafes+ T Tüneği+ Oyuncakları Trabzonda Sahibinden Satılık Kırmızı Kuyruk Jako + Kafes+ T Tüneği+ Oyuncakları Trabzonda Sahibinden Satılık Kırmızı Kuyruk Jako + Kafes+ T Tüneği+ Oyuncakları Trabzonda Sahibinden Satılık Kırmızı Kuyruk Jako + Kafes+ T Tüneği+ Oyuncakları Trabzonda Sahibinden Satılık Kırmızı Kuyruk Jako + Kafes+ T Tüneği+ Oyuncakları Trabzonda Sahibinden Satılık Kırmızı Kuyruk Jako + Kafes+ T Tüneği+ Oyuncakları
Papağanı aldığımda tamamen yabaniydi. Alma nedenim ise çok hareketli ve güzel sesleri hemen çıkarabilen bir papağan olması ve kısa zamanda konuşabilen türlerden olmasıydı. Sabahları kalkmadan önce 1 saat boyunca sesini dinliyoruz.Çok farklı sesler çıkartıyor. Konuşmaya zorlamıyorum, sadece bir iki kere köpek sesi dinlettim, 2 gün sonra sabah 5 kere havlama sesi çıkarttı. Konuşmaya en yatkın cindi. 4 ay önce satın aldım. 3 yaşındadır. Şu an elden yiyor. Aldığımda çekirdekten başka bir şey yemiyordu. Şimdi elden mısır da yiyor. Isırması neredeyse yok gibi. Sadece kafes içinden zorla çıkarmaya çalışırsanız ısırır. Tünekte ısırması kesinlikle yoktur. Sadece benden kaçıyor, bayanlardan kaçmıyor. Çünkü kanat ayarını yapan kişi bana çok benziyor Her hafta sirkeli suyla yakadım, 5 günde bir papatya çayı ve 2 haftada bir de il vitamin takviyesi verdim. Çok sağlıklıdır. 2 haftada 1 tırnak ve gaga törpüsünü yaptım. Tırnak törpüsünden çok hoşlanıyor. Satma nedenim eşimin köpek isteğidir. Maalesef bir evde 2 hayvan bakmam mümkün değil. Kafesini 600 Tl'ye aldım. Kafesiyle ve T tüneğiyle birlikte fiyattır. Son fiyattır. Aldğımda toplam 1500 Tl'ye mal oldu. Ve tamamen vahşiydi. Bu haliyle+kafes+tünek+oyuncakları 1000 Tl son fiyattır.
  • #2934645
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.