Tofaş, (şahin-doğan-kartal) serileri için arka disk fren takımı.

Tofaş, (şahin-doğan-kartal) serileri için arka disk fren takımı.

İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
Tofaş, (şahin-doğan-kartal) serileri için arka disk fren takımı.
 
Tofaş, (şahin-doğan-kartal) serileri için arka disk fren takımı. Tofaş, (şahin-doğan-kartal) serileri için arka disk fren takımı. Tofaş, (şahin-doğan-kartal) serileri için arka disk fren takımı. Tofaş, (şahin-doğan-kartal) serileri için arka disk fren takımı.
Tofaş, kuş (şahin-doğan-kartal) serileri için arka disk fren takımı. Bununla araç 90km/saat giderken 30-35 metre de duruyor. El freni de vardır. Frenleme sırasında stabilize şeklinde duruyor. Dışarıdan hiç bir şey almadan sadece montaj yapılacak halde ayrıyeten de el freni tertibatlı dır. Bu sistem istege ve modifiyeli araçları için uygulanır. Resimde görülen bütün parçalar mevcuttur. Bütün parçaları piyasadan bulabilirsiniz; -Diskler 124 arka diski -Silindir merkezler 124 arka merkez çalışır durumda -Mekez tutucusu murat 124 -Akis bilyaları -Akis bilya yüsükleri -Bağlantı vidaları -Ama resimdeki sol üst köşedeki kaliper tutucusu piyasada yoktur. İstenirse bir takım daha vardır.Kendim özel yaptırdım.
  • #1753004
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.