Satılık Tavşan ve Tavşan Kafesleri

Satılık Tavşan ve Tavşan Kafesleri

Akdeniz » Isparta » Uluborlu
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Isparta » Uluborlu
Satılık Tavşan ve Tavşan Kafesleri
 
Satılık Tavşan ve Tavşan Kafesleri Satılık Tavşan ve Tavşan Kafesleri Satılık Tavşan ve Tavşan Kafesleri Satılık Tavşan ve Tavşan Kafesleri Satılık Tavşan ve Tavşan Kafesleri Satılık Tavşan ve Tavşan Kafesleri
Tavşan kafeslerimiz kendi çiftliğimizde, 2 çeşittir. 1- Dişilerin duracağı üretme kafesleri ortalarında metal doğum çekmeceleri olan 4katlı 2 bloktan oluşan 8 bölmelidir. 2- Erkeklerin ve büyütülmek üzere besilenen küçük yavruların tutulduğu kafesler 4 katlı ve 3 bloktan oluşan 12 bölmelidir. Kafeslerimizde su tertibatları mevcuttur, Tekerleklidir, 3 yıldır kullanılmaktadır, kullanılabilir vaziyettedir. işin sağlık sorunları sebebiyle tasfiyesi nedeni ile satılıktır. Elimizde Anaçt Yenizelanda Tavşanıda bulunmaktadır. Toplamda 40 adet kafes bulunmaktadır. Toplam olarak 400 bölmedir. 200 Anaç Tavşan ile üretim yapabilecek kapasitededir. İstenilen miktarda satış yapılabilir.
  • #4077991
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.