Satılık Shih-tzu Sahibinden Bayrama Özel

Satılık Shih-tzu Sahibinden Bayrama Özel

Ege » İzmir » Konak
Görüşülür
Satılık Shih-tzu Sahibinden Bayrama Özel
 
Satılık Shih-tzu Sahibinden Bayrama Özel Satılık Shih-tzu Sahibinden Bayrama Özel Satılık Shih-tzu Sahibinden Bayrama Özel Satılık Shih-tzu Sahibinden Bayrama Özel Satılık Shih-tzu Sahibinden Bayrama Özel Satılık Shih-tzu Sahibinden Bayrama Özel
Sahibinden satılık shihtzu bebekler erkek dişi mevcut olup 12/07/2013 ev doğumudur kendi köpeğimin yavrularıdır shihtzu ırkının özelliklerine bakarsanız astım alerjisi olanlara bile iyi gelir HİÇ TÜY DÖKMEZ sakin ve cana yakın bi dosttur çocuklarla arası iyidir kimseye zararı yoktur asla ısırmaz sağlık ve ırk garantili yavrularım yeni yuvalarını bekliyorlar aralarında düz beyaz bir oğlumuz var nadir görünen bi durum o yüzden türkiyede tek bende sadece onda fiyat farkı vardır :)) PETSHOP DEĞİLİZ sağlıksız yavrumuz yoktur. veteriner kontrolündedir. gerekli zamanı gelmiş tüm parazit ve aşıları yapılamaktadır. şimdiden alana hayırlı olsun anneside babasıda kendi köpeğimdir.annanesine kadar bendedir.Evimizin içinde koynumuzda el bebek gül bebek büyütülmektedir. lütfen tlfnla irtibat kurunuz Çok uygun fiyatlara bırakılacaktır.
  • #3579101
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • komotini yunanistanda her türlü köpek

    Lopezdog Sirketi her cins yavru köpek tasimaciligini Yunanistan -Türkiye sinirin ...

  • mersinde dişi dobermanıma erkek doberman arıyorum

    Mersin'de safkan disi dobermanima safkan bir erkek doberman arıyorum. Ciftlestir ...

  • yavru alman kurdu, golden, pekinez, iran bebekleri

    uygun fiyata sahiplendirilecektir isteyene fotoğraf gönderilir istanbul olmasi t ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.