Sahibinden Maltepe'de mobilyali deniz manzarali kiralik daire

Sahibinden Maltepe'de mobilyali deniz manzarali kiralik daire

Marmara » İstanbul » Maltepe
1.500₺
  • 1.500₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
Sahibinden Maltepe'de mobilyali deniz manzarali kiralik daire
 
Sahibinden Maltepe'de mobilyali deniz manzarali kiralik daire Sahibinden Maltepe'de mobilyali deniz manzarali kiralik daire Sahibinden Maltepe'de mobilyali deniz manzarali kiralik daire Sahibinden Maltepe'de mobilyali deniz manzarali kiralik daire Sahibinden Maltepe'de mobilyali deniz manzarali kiralik daire Sahibinden Maltepe'de mobilyali deniz manzarali kiralik daire
Maltepe, Sureyya plaji mevkiinde ful mobilyali, deniz manzarali, 2+1 sahibinden kiralik daire. Yeni dekore edilmis, kartonpiyerli, parke ve laminant parke, kapilar yeni dograma. Buyuk balkonlu, balkon mobilyali. Buyuk salon, oturma grubu ve yemek odasini birlikte barindiran balkona cikisi var. Yatak odasi; 6 kapili dolap ve yeni mobilya, calisma odasi veya cocuk odasi; tum ofis icin gerekli hersey. TV ve satellite (turksat ve hotbird), muzik seti. Ayrica gomme dolay, bar mevcuttur. Banyo, yeni dekora edilmis modern ve jakuzilidir. Bostanci sahil yoluna, alisveris yerlerine ve restarontlara 200 mt.Bostanci deniz otobuslerine 7 km (sahilden her turlu ulasim mevcut) , E5'e 1 km. Evde hersey mevcuttur; yorgan, yatak setleri. Siz sadece dis fircanizi getirebilirsiniz.
  • #2132680
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.