SAĞLIK GARANTİLİ BALIK ETLİ GOLDEN YAVRUSU

SAĞLIK GARANTİLİ BALIK ETLİ GOLDEN YAVRUSU

Marmara » İstanbul » Bahçelievler
Görüşülür
SAĞLIK GARANTİLİ BALIK ETLİ GOLDEN YAVRUSU
 
SAĞLIK GARANTİLİ BALIK ETLİ GOLDEN YAVRUSU SAĞLIK GARANTİLİ BALIK ETLİ GOLDEN YAVRUSU SAĞLIK GARANTİLİ BALIK ETLİ GOLDEN YAVRUSU
Köpeğimiz 2 aylıktır ve sağlık garantilir. Vakti gelen aşıları yapılmış şekilde teslim ediyoruz. İç ve dış parazit tedavileri ve karma aşısı toplam 150 liraya tekabül etmektedir böylece sizi bu masraftanda kurtarmış oluyoruz. Aynı zamanda 20 yıllık tecrübeli veteriner hekimiz ve kliniğimizde Bahçelievlerde ''Bahçelievler Veteriner Kliniği'' dir. Köpek bakımı lüks bir iştir ve masrafı aldığınız zaman bitmez :) Bu yüzden size eğer müşterimiz olursanız veterinerlik hizmetlerinde de, köpeğin medikal herhangi biz malzemesinde de fiyatta uygunluk sağlıyoruz ve her türlü konuda yardımcı oluyoruz. Zaten kliniğimizde 7 gün gece 2 ye kadar açıktır. Sonuçta bu da bi canlıdır ola ki bir hastalık durumu oluştu, tedavisini ücretsiz üstleniyoruz ve iyileştirip geri teslim ediyoruz fakat bugüne kadar cok şükür böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadık :) Sonuç olarak hem köpekten hemde veterinerlik hizmetlerimizden son derece memnun kalacağınızın garantisini veriyoruz size :)
  • #4191725
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Kalite arayanlara ırk garantili, her ırk kedi köpek BonoPetshop

    Şuan mağazamızda olan köpekler, yorkshire terrier, pug, king charles soaniel, sh ...

  • SATILIK HAKİKİ KOPAY YAVRULARI

    DOSTUM DOG KENNEL ÇOK ÖZEL KOPAY YAVRULARI DOSTUM DOG KENNEL FACEBOOK SAYFAMIZI ...

  • ANNE ALTINDAN SATILIK KOPAY YAVRULARI IRK GARANTİLİ

    SAFKAN IRK GARANTİLİ KOPAY YAVRULARIMIZ, SAFKAN DAMIZLIKLARDAN ÜRETMİŞ OLDUĞUMUZ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.