SATILIK CAVALİER KİNG CHARLES YAVRUSU

SATILIK CAVALİER KİNG CHARLES YAVRUSU

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
SATILIK CAVALİER KİNG CHARLES YAVRUSU
 
SATILIK CAVALİER KİNG CHARLES YAVRUSU SATILIK CAVALİER KİNG CHARLES YAVRUSU SATILIK CAVALİER KİNG CHARLES YAVRUSU SATILIK CAVALİER KİNG CHARLES YAVRUSU SATILIK CAVALİER KİNG CHARLES YAVRUSU SATILIK CAVALİER KİNG CHARLES YAVRUSU
SATILIK CAVALİER KING CHARLES YAVRUSU 0535 030 70 70 __www.facebook.com/pages/PUPY-DOGS/3 98617510263208 __http://pupy-dog.blogsp ot.com.tr/ __instagram.com/tugce.pupy.d ogs __http://tujeirem.wix.com/pupydogs __Linklerden Ayrıntılı Fotograf ve Vıdeolara Ulaşabilirsiniz. Bu cins İngiltere Kralı II. Charles'ın gözdesi Toy Spaniel'lerin görünümüne sahip fakat yeni bir toy türüdür. Cavalier King Charles Spaniel hareketli, enerjik, coşkulu köpeklerdir. Heyecanlarını ve çoşkularını kuyruklarını sallayarak belli ederler.Olukça Sportmen ve dışadönük sosyal köpeklerdir.Cavalier'ler eğitimleri kolay itaatkar köpeklerdir, diğer köpeklerle iyi anlaşırlar.Yalnızlığı sevmezler ilgiyi kendilerinde tutmayı severler.Bu köpekler arkadaş köpekler olarak yetiştirilselerde atalarından avcılık genlerini de almışlardır.Bazen ilgisini çeken bir kokunun veya bir hayvanın peşine düşebilir, bu nedenle güvenli olmayan çevrelerde tasmasız dolaştırılmamalıdır.
  • #4084904
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • elizabeth beagle yavrularımız gelmiştir***gönderim ve teslimat ileee

    Anne Altından %100 Safkan BEAGLE -BİGIL- Yavrularımız Sizleri Bekliyor.. TÜRKİY ...

  • Safkan kangal yavru kopek

    Luleburgazda ciftlikde buyutulmustur. ve safkan kangal anne ve babanın yavrusu b ...

  • Ciftlikden saf kan kangal kopek satilik

    Luleburgazda ciftlikde safkan kangal anne ve babanin aşıli karneli 1 dişi ve bir ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.