SATILIK 120 CM MDF MOBİLYALI AKVARYUM

SATILIK 120 CM MDF MOBİLYALI AKVARYUM

Marmara » İstanbul » Ümraniye
550₺
  • 550₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
SATILIK 120 CM MDF MOBİLYALI AKVARYUM
 
SATILIK 120 CM MDF MOBİLYALI AKVARYUM SATILIK 120 CM MDF MOBİLYALI AKVARYUM SATILIK 120 CM MDF MOBİLYALI AKVARYUM SATILIK 120 CM MDF MOBİLYALI AKVARYUM SATILIK 120 CM MDF MOBİLYALI AKVARYUM
120*40*60 ÖLÇÜLERİNDE MDF MOBİLYALI 2 AY KULLANILMIŞ AKVARYUM SATILIKTIR.SATMA NEDENİM DAHA BÜYÜK BİR AKVARYUM ALACAĞIM İÇİN SATILIKTIR.SADECE AKVARYUM VE MDF DOLABI SATILIKTIR.DİĞER EKİPMANLAR SATILIK DEĞİLDİR.TEKBİR ÇİZİK VE SORUN YOKTUR. AKVARYUM VE DOLABIN FİYATI 550 TL. İSTENİRSE AKVARYUMUN YANINDA 7 ADET FRONTOZA BRUNDİ, 3 ADET TERS YÜZEN ÇÖPÇÜ, 2 ADET VATOZ, 2 ADET MAKARAKANTA SATILIKTIR. TOPTAN HEPSİ AKVARYUM+DOLAP+BALIKLAR ALINIRSA FİYAT:1200 TL MOBİLYA GİYDİRİLMİŞ METAL PROFİL DOLAPLI 150 CM LİK TEMİZ AKVARYUM İLE TAKAS OLUR. AZ DA OLSA PAZARLIK PAYI VARDIR.DİĞER SATILIK AKVARYUM İLANLARIMA BAKINIZ. NAKLİYE ALICIYA AİTTİR.
  • #2467798
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.