SAHİBİNDEN KIF KAYITLI FCİ ŞECERELİ YORKSHİRE TERRİER BEBEKLER

SAHİBİNDEN KIF KAYITLI FCİ ŞECERELİ YORKSHİRE TERRİER BEBEKLER

İç Anadolu » Ankara » Ankara
2.500₺
SAHİBİNDEN KIF KAYITLI FCİ ŞECERELİ YORKSHİRE TERRİER BEBEKLER
 
SAHİBİNDEN KIF KAYITLI FCİ ŞECERELİ YORKSHİRE TERRİER BEBEKLER SAHİBİNDEN KIF KAYITLI FCİ ŞECERELİ YORKSHİRE TERRİER BEBEKLER
Sahibinden ev içinde bakılmış şecereli anne-babanın yavrularıdır, yavrular şu an 3 günlükler, toplam 4 yavru olmak üzere erkek dişi mevcuttur, fotoğraflar temsilidir, büyüdüklerinde fotoğrafları eklenecektir. 2 aylık olmadan, anne sütünü yeterince emmeden, anne yanında sosyalleşmeden, günü gelen aşı ve paraziter tedavileri yapılmadan verilmeyecektir. Yakın illere box içinde gönderim yapılabilir fakat tercihimiz anne-babayı da gelip kendi gözlerinizle görerek, tanışarak anne altından yavruyu kendiniz seçip almanızdır. 2500 TL ücret sondur. Pet Shop, Çiftlik değiliz, ev ortamında sevgiyle ve sağlıkla özenle bir bebek gibi bakılarak büyütülmüş, ilk kez çiftleşmiş ŞECERELİ anne-babanın yavrularıdır, tüm bunlardan dolayı ücret oldukça makuldur. İletişime geçmek adına şimdilik sağ taraftaki "ilana cevap yazın" bölümünden mail gönderebilirsiniz, zira çalıştığım için her telefona bakamayabilirim, ciddi alıcılara telefon verilecektir.
  • #4205368
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • tavsan makinasi kopay

    Aticiligina guveniyorsan gel avini gor al git pasacik koyo gokhan ...

  • TEDDY BEAR POMERANİAN BOO

    Ailesine bağlı, öğrenmeyi seven, akıllı, enerjik bir köpek türüdür. Herhangi şüp ...

  • Pug mops sahibinden 2 aylik cipli ve karneli

    Pug mops 2 aylik asilari karnesi mevcut ve cipli ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.