SAHİBİNDEN 45 GÜNLÜK DİŞİ SAFKAN GOLDEN

SAHİBİNDEN 45 GÜNLÜK DİŞİ SAFKAN GOLDEN

Akdeniz » Antalya » Antalya
250₺
SAHİBİNDEN 45 GÜNLÜK DİŞİ SAFKAN GOLDEN
 
SAHİBİNDEN 45 GÜNLÜK DİŞİ SAFKAN GOLDEN SAHİBİNDEN 45 GÜNLÜK DİŞİ SAFKAN GOLDEN SAHİBİNDEN 45 GÜNLÜK DİŞİ SAFKAN GOLDEN SAHİBİNDEN 45 GÜNLÜK DİŞİ SAFKAN GOLDEN SAHİBİNDEN 45 GÜNLÜK DİŞİ SAFKAN GOLDEN SAHİBİNDEN 45 GÜNLÜK DİŞİ SAFKAN GOLDEN
Sahibinden safkan dişi yavru Golden Retriever... Yavru safkan ve 45 günlüktür.. Bana hediye geldi ama bakamıyorum o yüzden iyi bakabilicek olana vermek istiyorum. Günü gelen aşıları ve paraziter tedavisi yapılmış olup, Uluslararası sağlık karnesi bulunmaktadır. Tuvaletini gazeteye yapıyor ve en iyisi olan N&D marka profesyonel mama ile besleniyor, kalanı da yanında verilicektir. Ayrıyeten ikili çelik mama kabı, göğüs ve boyun tasması, tarağı, özel şampuanı, pudrası ve yatağı ile yani ihtiyacı olan her şeyiyle birlikte verilicek olup fiyata dahildir (250 tl). Güvenli şekilde il dışına da gönderilebilir. İlan acildir.. Sahiplenmek isteyenler holland000@hotmail.com adresime mail göndererek ulaşabilirler..
  • #3637566
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Kurtköy pendik 1 yaşında golden bulunmuştur

    Kurtköy, pendik, emsey hospital önünde golden bulunmuştur 1 yaşında erkek arka a ...

  • KALİTE VE GÜVENİ BULUŞTURAN EN DOĞRU ADRES DOG HEAVEN

    ARADIĞINIZ TÜM IRKLARLA HİZMETİNİZDEYİZ DOG HEAVEN YAVRU YETİŞKİN ARADIĞINIZ TÜM ...

  • ŞOOK FİYAT SAFKAN KİNG DOBERMAN YAVRUSU

    YAVRUMUZ 50 GÜNLÜK ERKEK KİNG DOBERMANDIR BÜTÜN İLLERE GÖNDERİM YAPILIR DETAYLI ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.