PUG MOPS YAVRULARI SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ SADECE EVCİLİMPET'TE

PUG MOPS YAVRULARI SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ SADECE EVCİLİMPET'TE

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
PUG MOPS YAVRULARI SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ SADECE EVCİLİMPET'TE
 
PUG MOPS YAVRULARI SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ SADECE EVCİLİMPET'TE PUG MOPS YAVRULARI SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ SADECE EVCİLİMPET'TE PUG MOPS YAVRULARI SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ SADECE EVCİLİMPET'TE PUG MOPS YAVRULARI SAĞLIK VE IRK GARANTİLİ SADECE EVCİLİMPET'TE
Evcilim Firma Garantörlüğünde Aldğınız Tüm Yavrular Faturalı Olup Sağlık Ve Irk Garantili Olarak Siz Değerli Müşterilerimize Teslim Edilmektedir... Dilediğiniz Takdirde Türkiyemizin Tüm Şehirlerine Teslimatımız Mevcuttur... (YAVRULAR); (Kahve beyaz ) King Charles Cavalier, pug mops, Rottweiller, Golden Retriever, (Chocolate) labrador, BullTerrier, Bernese Mountain Dog, Danua, Doberman, (blue kızıl siyah) Chow Chow , (Şecereli) Alman Çoban köpeği, Newfoundland, Saint Bernard, Husky, (Amerikan İspanyol) Cocker, İngiliz Bulldog, Fransız Bulldog, Jack Russell Terrier, Beyaz Alman Kurdu, Bordeaux (Fransız Mastiff), Cane Corso (İtalyan Mastiff), Shar Pei, Samoyed, Maltes Terrier, Yorkshire Terrier, Shih-tzu, Chihuahua, Beagle, Napolitano Mastiff, poodle, İngiliz pointer, alman pointer gibi ırkların yavruları sürekli elimizde mevcuttur Trabzon, Rize, Çorum, İstanbul, Ankara, Ağrı, Çankırı, Diyarbakır, Şırnak, Van, Siirt, Kırklareli, Eskişehir, İzmir, Bolu, Kütahya, Bilecik, Afyon en çok teslimatımız olan illerimizdir burada isimlerini sayamadığımız diğer tüm değerli illerimize en az bir yavrumuz muhakkak ulaşmıştır... Dilediğiniz her şehirde referanslarımızı bulabilirsiniz... ========www.evcilimpet.com.tr======== Evcilim Hay. Gıd. Çİç. Tic. San. Ltd. Şti.
  • #3445968
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Sahibinden Safkan Husky Evrakları Yanında

    2 AYlık Olup Hertürlü Yemek Yer.Mama Şart Değildir.Oynamayı Sever Tuvalet Eğitim ...

  • çirkin suratlı pug mops yavruları

    MİNİK YAVRULARIMIZI CANLI OLARAK GÖRMEK YADA BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN İRTİBATA GE ...

  • Renk Renk Şivava Yavruları EVcilimpet&klinik Garantisiyle

    ***SİZLERİ BU İŞİ HER YÖNÜYLE BİLEREK YAPAN BİZ VETERİNER HEKİMLERDEN KÖPEK ALMA ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.