PROFİNE PUPPY CHICKEN POTATOES, TAVUKLU YAVRU KÖPEK MAMASI 15

PROFİNE PUPPY CHICKEN POTATOES, TAVUKLU YAVRU KÖPEK MAMASI 15

İç Anadolu » Ankara » Ankara
130₺
  • 130₺
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
PROFİNE PUPPY CHICKEN POTATOES, TAVUKLU YAVRU KÖPEK MAMASI 15
 
PROFİNE PUPPY CHICKEN POTATOES, TAVUKLU YAVRU KÖPEK MAMASI 15 PROFİNE PUPPY CHICKEN POTATOES, TAVUKLU YAVRU KÖPEK MAMASI 15
Arayın 1 saat içinde mamanız evinizde olsun. Ödemeyi mamanızı aldıktan sonra yapın. www.kalitemama.com İÇİNDE KİLER: Tavuk, Tavuk Ciğeri, Patates, Mısır, Kümes Hayvanı Yağı (E Vitamini kaynağı olan karışık Tocopherollerle korunmuştur), Somon Yağı, Doğal Tatlandırıcılar, Kuru ve Sade Pancar Küspesi, Kuru Elma, Bira Mayası, Domates, Yucca Schidigera Özü, Mineraller, Glucosamine Hidroklorid, Kondroitin Sülfat, DL-metionin, L-Lizin, Mannan oligosakkaritler, Fructo-oligosakkaritler, Prebiyotikler, Organik Bakır, Kolin Klorür, Organic Çinko, Organik Manganez, Organik Selenyum, Biyotin, Niasin, Kalsiyum Pantothenate, Vitamin A, Vitamin B12 İlavesi, Riboflavin İlavesi (Vitamin B2 kaynağı), Tiyamin Mononitrat (Vitamin B1 Kaynağı), Pridoksin Hidroklorid (Vitamin B6 Kaynağı), Folik Asit, Vitamin D3, Vitamin E (alfatocopherol). BESLENME AVANTAJLARI DENGELİ GELİŞİM FORMÜLÜ Tavuk proteinleri ve yağları açısından zengindir = dengeli büyüme ve kas gelişimi BAĞIŞIKLIK Bio Plus + prebiyotikler ve fonksiyonlu besinler (A, C, E) = bağışıklık artırıcı EKLEM BAKIMI Glucosamine+chondroitine = eklem rejenerasyonu ve hareketlilik SİNDİRİM SAĞLIĞI kolay hazmedilebilir tavuk içeriği = sindirim problemleri riskini azaltır GARANTİLİ ANALİZ HER 1 KG: başına Ham protein 30%, Ham yağ 19%, Ham lif 2, 5%, Nem 10%, Ham kül 6, 5%, Kalsiyum 1, 5%, Fosfor 1, 1% KATKI MADDELERİ: Vitamin A 26000 IU, Vitamin D3 2000 IU, Vitamin E (α-tocopherol) 850 mg, Bakır 25, 1 mg, Çinko 140 mg, Selenyum 0, 25 mg METABOLİZE EDİLMİŞ ENERJİ: = 4 248 kcal/kg Omega-6: 3, 2% / Omega-3: 0, 56% PAKET: 15 kg / 33 lbs 3 kg / 8 lbs ÖZEL BESİN TAVSİYESİ: Yavru köpeğinizin yeteri kadar enerji almasını sağlamak için günlük miktarı, günde 4-5 doza bölerek veriniz. Yavru köpek tavuk ve patates, küçük ve orta boy ırk yavru köpeklerin besin gereksinimlerini karşılamak için geliştirilmiştir.
  • #2911195
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.