ÖZENLE SEÇİLMİŞ GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI SUN PET SHOPTA

ÖZENLE SEÇİLMİŞ GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI SUN PET SHOPTA

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Görüşülür
ÖZENLE SEÇİLMİŞ GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI SUN PET SHOPTA
 
ÖZENLE SEÇİLMİŞ GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI SUN PET SHOPTA ÖZENLE SEÇİLMİŞ GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI SUN PET SHOPTA ÖZENLE SEÇİLMİŞ GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI SUN PET SHOPTA ÖZENLE SEÇİLMİŞ GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI SUN PET SHOPTA ÖZENLE SEÇİLMİŞ GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI SUN PET SHOPTA ÖZENLE SEÇİLMİŞ GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI SUN PET SHOPTA
Yavrularımızın her biri kuru mama ile beslenebilecek çağdadır.. Hepsi en az 7 hafta anneleriyle kaldıktan sonra 1 haftalık karantina (iç parazit mücadelesi) sürecini sorunsuz atlatmış ve kuru mama ya geçişte problem yaşamamış çok sağlıklı yavrulardır. Yavrularımızın her biri kuru mama ile beslenebilecek çağdadır.. Hepsi en az 7 hafta anneleriyle kaldıktan sonra 1 haftalık karantina (iç parazit mücadelesi) sürecini sorunsuz atlatmış ve kuru mama ya geçişte problem yaşamamış çok sağlıklı yavrulardır. İLETİŞİM İÇİN 0212 275 52 12 0506 852 40 87 info@sunpetshop.com sun.petshop@hotma il.com ADRES: Barbaros Bulvarı Çınar Apartmanı NO:24/A Balmumcu-BEŞİKTAŞ/İSTANBUL Türkiyen in tüm illerine gönderim yapılmaktadır. Msn adresimizden mevcut yavruları sorabilir bilgi alabilirsiniz.
  • #3040294
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • gebze yavru setter cinsi köpeğim kayboldu

    beyaz renkli kahve rengi kulaklı ve benekli 7 aylık seter cinsi köpeğim 18.05.20 ...

  • İzmir Saf Kangal Fotolarda daha 10 aylık yavruları satılıktır

    İzmir Saf Kangal Dedeleri Türkiye 1.si... 2 ay sonra yavruları hazır hale gelece ...

  • Tenten in meşhurr köpeği WEST WİGHT TERİERLERRRRR...Tüm illere teslim edilirr

    %100 ırk garantili harika bebekler..TÜRİYENİN HER İLİNE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GÖN ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.