OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ROTTWEİLER YAVRULARIMIZ!!!

OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ROTTWEİLER YAVRULARIMIZ!!!

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ROTTWEİLER YAVRULARIMIZ!!!
 
OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ROTTWEİLER YAVRULARIMIZ!!! OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ROTTWEİLER YAVRULARIMIZ!!! OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ROTTWEİLER YAVRULARIMIZ!!!
:Orjınal rottweiler yavruları :Yavrularımız ırk ve sağlık garantilidir :Yavrularımızın gerekli olan bütün aşıları yapılmış durumdadır.. SEVGİ VE GÜVENİN TEK ADRESİ "K9 AVRUPA EVCİL HAYVAN ÇİFTLİĞİ TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ve EN GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİNE SAHİP 3 ŞUBE VE 1 ÇİFTLİĞİMİZLE, BİLGİLİ, TECRÜBELİ VE GÜLER YÜZLÜ, PROFESYONEL KADROMUZ, 8 VETERİNER HEKİM, 4 KÖPEK EĞİTMENİ 4 PET DANİŞMANİ İLE SİZE VE AİLENİZE EN UYGUN YAVRUYU BERABER SEÇME İMKÂNI SAĞLIYORUZ. ÇİFTLİĞİMİZ AVRUPA NIN EN BÜYÜK 3. ÇİFTLİĞİDİR ÇİFTLİĞİMİZDE ÜRETTİĞİMİZ (SECERELİ ANNE VE BABA) YAVRULARIMIZI TÜRKİYE NİN HER YERİNE GÖNDERİYORUZ. Ayrıntılı bilgi için: M ü c a h i t G Ü N E Ş GSM:0536 631 10 54 En İyi Dostlara En İyi Hizmet K9 AVRUPA EVCİL HAYVAN CİFTLİĞİN'DE Size en yakın ; Pet Avrupa market zincirleri Kadıköy/Ümraniye- Tel:0216 664 13 67 işli/mecidiye köy- Tel:0212 213 30 31 Bakırköy-Ataköy- Tel:0212 55969 02 e-posta/msn: mailto:optimumk9avrupa@hotmail.com face book adresimizi eklemeyi unutmayın https://www.facebook.com/K9Avrupa?ref=hl K9 AVRUPA EVCİL HAYVAN CİFTLİĞİ 0212 734 36 59-60
  • #3432441
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Yeni Nesil COCKAPOO ve Diğer yeni ırklar hakkında

    1800'lü yıllara kadar köpekler avcı, bekçi vs gibi ayrılırdı. Tür meselesi, kafa ...

  • Satılık Rottweiler son dişi yavru

    Tekirdağ Merkez de orjinal Safkan koca kafa 50 günlük dişi yavru. iç ve dış para ...

  • 4.5 aylık Siyah TOY POODLE yavrumuz Tuvalet eğitimlidir

    4.5 aylık Siyah TOY POODLE yavrularımız gazete üzerine tuvalet yapma eğitimi alm ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.