OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ANNE ALTINDAN HARİKA GOLDEN YAVRULARIMIZ!!!

OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ANNE ALTINDAN HARİKA GOLDEN YAVRULARIMIZ!!!

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ANNE ALTINDAN HARİKA GOLDEN YAVRULARIMIZ!!!
 
OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ANNE ALTINDAN HARİKA GOLDEN YAVRULARIMIZ!!! OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ANNE ALTINDAN HARİKA GOLDEN YAVRULARIMIZ!!! OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ANNE ALTINDAN HARİKA GOLDEN YAVRULARIMIZ!!! OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ANNE ALTINDAN HARİKA GOLDEN YAVRULARIMIZ!!! OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ANNE ALTINDAN HARİKA GOLDEN YAVRULARIMIZ!!! OPTİMUM K9 AVRUPA'DAN SATILIK ANNE ALTINDAN HARİKA GOLDEN YAVRULARIMIZ!!!
.....K9 AVRUPA EVCİL HAYVAN ÇİFTLİĞİ.... ANNE ALTINDAN BABY FACE GOLDEN YAVRULARIMIZ SATIŞTADIR.. EN İYİSİNİ EN KALİTELİSİNİ İSTİYORSANIZ SİZİ MAGAZALARIMIZA BEKLİYORUZ.. En iyisini arıyorsanız en iyi adresdesiniz Sayfa sayfa dolanmayın Aradığınız her ırkı tek bir adreste bulabilirsiniz Gelin farkı gözlerinizle görün *Bizim Yavrularımızın hepsi Türkiye'nin en kapsamlı evcil hayvan çiftliğinde, anne başına 12 m2 kapalı, 28 m2 açık alanı olan kennell larda dünyaya geliyor. *Koşmaya başladıklarında onları 1 dönüm yeşil alan bekliyor. *Dişiler, biyolojik saatleri veteriner hekimler tarafından kontrol edilmek suretiyle senede 1 kereden fazla çiftleştirilmiyor. *En kaliteli kuru mama markasıyla, hamilelik-doğum-emzirme dönemlerine uygun içerikli seriyle besleniyorlar. *Yavrular anneden 55 günlükten evvel ayrılmıyor. *Parazit tedavileri ve ilk aşılamaları tamamlanan bebekler 1 haftalık karantina sürecini sıkıntısız atlatabildikleri takdirde yeni ebeveynleri için beğenilerinize sunuluyor. Ayrıntılı bilgi için : M ü c a h i t G Ü N E Ş GSM:0536 631 10 54 En İyi Dostlara En İyi Hizmet K9 AVRUPA EVCİL HAYVAN CİFTLİĞİNDE Size en yakin Pet Avrupa market zincirleri Kadiköy/Umraniye- Tel:0216 664 13 67 işli/mecidiyeköy- Tel:0212 213 30 31 Bakirköy-Ataköy- Tel:0212 55969 02 e-posta/msn: mailto:optimumk9avrupa@hotmail.com face book adresimizi eklemeyi unutmayın :avrupaevcilhayvanciftligi@ facebook.com K9 AVRUPA EVCİL HAYVAN CİFTLİĞİ 0212 734 36 59-60 Irk ve saglık garantili yavrularımız sızı beklıyor Mağazalarımıza gelerek yavrularımızı canlı görmenizi tefsiye ediyoruz Gelin farkı gözlerinizle görün!!
  • #3270563
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • 56 Günlük Golden Retriever

    Merhaba, Yaklasık 56 gunluk olan kimlikli ve veteriner onaylı yavru goldenimi ba ...

  • İstanbulda yorkshire terrier

    Merhaba; Ben 12 sene boyunca bir golden yetiştirdim ve yaşlılıktan dolayı kaybet ...

  • minyatür tea cup şivava ( chihuahua ) yavruları ======

    ====== Minyatür sıfır beden tea cup şivava (chihuahua) yavrularımız tuvalet eğit ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.