Malatyada sahibinden sulu yetişmiş kayısı ve elma bahçesi

Malatyada sahibinden sulu yetişmiş kayısı ve elma bahçesi

Doğu Anadolu » Malatya » Doğanşehir
180.000₺
  • 180.000₺
    Doğu Anadolu » Malatya » Doğanşehir
Malatyada sahibinden sulu yetişmiş kayısı ve elma bahçesi
 
Malatyada sahibinden sulu yetişmiş kayısı ve elma bahçesi Malatyada sahibinden sulu yetişmiş kayısı ve elma bahçesi Malatyada sahibinden sulu yetişmiş kayısı ve elma bahçesi Malatyada sahibinden sulu yetişmiş kayısı ve elma bahçesi Malatyada sahibinden sulu yetişmiş kayısı ve elma bahçesi
Malatya ili Doğanşehir ilçesi Yuvalı ( Şavıklı ) köyünde bulunan Bitişik 2 kayısı bahçem yalnızlık nedeniyle satılıktır. bahçeler yuvalı köyüne 1 km mesafede olup 15 yaşında yetişmiş kayısı ağacı ekilidir. Bahçelerden biri 19 dönüm, diğeri 18 dönümdür. Bahçeler bitişik olup aralarında resmi olarak eski ören yolu geçmektedir. her ikisi de yol cepheli olup suyunda sıkıntı yoktur. Suyu baraj kanalına direk demir boruyla bağlı olup, Kendinize ait vana açılınca 24 saat su direk bahçelere akmaktadır. Diğer komşu bahçeler suyu kanaldan harık sistemiyle kürekle getirirken, bizim böyle bir uğraşımız yoktur. Bahçe toprağı humuslu kırmızı toprak olup her ekim için müsaittir. 200 kayısı ağacı. 115 elma ( 7 yaşında ). 8 tut ( yaşları karışık ). 8 ceviz ( yaşları karışık ) 6 armut ( 20 yaşında ) 20 aşılı böğürtlen ve 200 den fazla üzüm ( 2 yaşında ) mevcuttur. 5 dönüm kadar yerde boştur. daha önce 4 kişi bahçe bakımıyla meşguldük. Şimdi sadece ben kaldım. Ve bahçeye bakamıyorum. Büyük olduğu için gücüm yetmiyor. Bakabilecek gücü olana Satmak zorundayım. dönümü 5000 lira olup, benim tek başıma bakabileceğim daha küçük bahçelerle (10 bilemedin 15 dönüm kadar ) takas edilebilir. Toplamda 180.000 liraya satarız. Bahçe tam verim çağında olup sigorta ettirilirse avantajlıdır. Kayısı tutarsa kayısıdan, tutmazsa sigortadan parasını 3/ 4 senede çıkartır zaten.
  • #2851230
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.